חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מיצטערת שאני ככה לחוצה פשוט אני כבר מישתגעת…
    את זוכרת בקשר לעצירות?..
    אז הבנתי שזה בגלל כמיות לא מספיקות של שמן לגוף…
    והעיניין הוא שבאמת חסר לי מלא מנות שומן כי נכון בערב מגיע לי מנת שומן ..אז אני אוכלת למשל טוסט עם גבינה 5% ומלא ירקות חתוכים שאני שמה עלהם רק מלח ולימון ..וזהו אז אני לא שמה לב שחסר המנת שומן.. ואני עושה את זה הרבה ..
    וגם בצהריים אם אני אוכלת 2 טיבעול לייט עם 2 לחם וסלט אז אין שמן .. אז יכול להיות שזה בגלל זה ?..

עוד שאלה באותו עיניין.. אם אני מכינה עכשיו סיר של ספגטי גדול למשל ואני שמה בו כף שמן , ואני אוכלת לארוחת צהריים 3 כפות ספגטי+ טיבעול+סלט אז אני צריכה להוסיף לי מנת שומן למשל בסלט או משהו או שהכף שמן על כל הסיר זה המנת שומן שלי?..
    השאלה בכלליות היא שבבישול אני שמה כף שמן בתבשיל אז זה נחשב הנמת שומן ?..
    אני מיתנצלת שאני חופרת פשוט אני רוצה להיות בטוחה כי ניראה לי שאני מזיקה לעצמי עם זה שאני כימעט לא נוגעת בשמן..
    אמא שלי התחילה לצעוק עלי שאני לא נורמלית שהגוף צריך את זה וכל זה וכמו שסיפרתי לך באמת יש לי בעיות של עצירות לתקופות ארוכות אז….

תודה על התשובות מראש :)))
    שיגעתי אותך..

אלמוני
    לא פעיל

אני יכולה לעזור אולי עם השאלה הראשונה.
    אני בדיוק כמוך לא שמה לב לאבות המזון ב-ז-מ-ן הכנת האוכל. רק אח”כ קולטת שהחסרתי או הוספתי בטעות.
    אז נגיד טוסט, הרגלתי את עצמי שטוסט אמור להיעשות ככה: 2 לחם + גבנ”צ + כף ויקול/מרגרינה/חמאה + ירקות.
    ובצהריים עם הטבעול, הוא במילא טעים יותר עם כף קטשופ/טחינה/חומוס ליד..

מקווה שעזרתי קצת..

אלמוני
    לא פעיל

היי לירוני…
    אכן יש קשר בין שמן לבין עצירות, אני מציעה שתתחילי לאכול את מנות השומן כפי שהן…כפית שמן בארוחת צהריים וערב..כפי שמגיע לך…ולא לחשב על פי לכל הסיר….אם שמת כף שמן וזה מספיק ל – 6 מנות…חלקי את זה כך ואז הוסיפי כמה שנשאר כדי שתקבלי את כל מנת השומן שאת אמורה לקבל….
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות