חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 66,361 עד 66,375 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • ברוכה הבאה לפורום…..גם אנחנו התגעגענו:))
        תשובה לשאלתך:
        האם זו ארוחת צהריים או ארוחת ערב?
        בא.צהריים – קופסא טונה במים שלמה(במקום מנה בשרית) +פיתה קלה של אליס(מנת פחמימה 80 קלוריות) +כף אבוקדו(מנת שומ)+סלט ירקות(מתובל רק עם לימון וכדומה)..זה אחלה !!
        הביצה לא קשורה….וזו תוספת של חלבון…

בהצלחה
        איה

• ברוכה הבאה לפורום:))
        אני שמחה שאת איתנו..:)
        תודה על האיחולים……..ואכן עוד מקום לשאוב כוחות…

בהצלחה
        איה

הי ציפי היתגעגענו אליך
        גם לשוש ולששרי
        אז טוב שחזר הפורום ושאת פה אוהבת רוסנה

• אסנת באמת מדריכה מדהימה!!!!!
        תהני תבלי ותנוחי כי מגיע לך
        אנחנו מצידנו נשתדל לרזות 🙂 עד שתחזרי

לטלי המתוקה
        תודה רבה על הפירגון אוהבת ומאמינה בך , בך יש את הכוח להגיע למטרה .
        גם אני אתגעגע מאוד

• ברוכה הבאה לפורום :))
        כמה טוב שאת איתנו:))

ורוסנה…אין עליה…תותחית…

שבוע קסום
        איה

לי מה שלומך?
        אני קיבלתי מתנה לערב ראש השנה
        שבוע לפני הגעתי לשמירה. זה היה המתנה שלי
        לחג אוהבת רוסנה

• ברוכה הבאה לפורום..:)) כמה טוב שאת איתנו..:)
        איזה כייף לקרוא את ההודעה שלך…כל מילה בסלע !!
        נשמח לראותך פה עוד ועוד, תורמת מהניסיון שלך…

בהצלחה
        איה

• זה הסוד של חלי, לבוא מוכנים ליציאות שכאלה. לי אישית קשה מאוד עם כל ההכנות האלה כי אני הרבה שעות מחוץ לבית, אבל התוצאות משתלמות!!!! בהצלחה מירבית

• פזית שלום, כל הכבוד על הירידה וההצלחה, וצר לי שאין לכם קבוצה של חלי אבל אני בטוחה שבעתיד היא עוד תתרחב, האמת שחלי מאמינה בקבוצה, נכון התפריטים שלה טובים ומחזיקים ומורידים ויש תוצאות, אבל הקושי וההצלחה באה עם הירידה ואחריה לקבל את התמיכה מהקבוצה לשמוע סיפורים של אחרים להבין ולהשכיל, והכי חשוב להתמיד, כי מניסיון שבוע שהיה לי נפילה חששתי מאוד מלהגיע לקבוצה, הפחד והידיעה שנפלתי, אבל בסוף לא וויתרתי אמרתי שגם אם מעדתי אבוא לקבל את ה- נו נו שאין בפועל, אבל לקחת אחריות ולהמשיך הלאה, ואלה כוחות שאת מקבלת רק בקבוצה, ואת מגלה שאת לא היחידה. לכולם יש ימים של ירידות ועליות….אז מקווה שבקרוב תהיה לכם קבוצה שתוכלי להבין את דבריי, חזקי אמצי המשיכי ובהצלחה, מירבית

ברוכה הבאה לפורום..:))
        אני שמחה שאת פה איתנו..:))
        מאוד ריגש אותי לקרוא מה שכתבת…אני שמחה שהאתר הקודם שלנו וגם הנוכחי עוזרים לך בתהליך, זו בדיוק המטרה. לגבי הנדיבות..אם תערכי מחקר תמצאי בוודאי שלכל אדם בעל עודף משקל ואפילו לכאלו שלא, יש תפריטים וספרים על “דיאטה” בבית, כמו כן כמעט כולנו יודעים מה מותר ומה אסור….אצלנו בחלי גרופ..לא עושים דיאטה, אלא שינוי חשיבתי ושינויי הרגלי אכילה באמצעותה הקבוצה…הכוח האמיתי טמון בכוחה של הקבוצה..
        ולכן הכל פתוח לנחלת הכלל :)) שמחה שהורדת 11 קילו ושמחה שאת נהנית מאיתנו..המשיכי כך !! ואני בטוחה שיש לך הרבה מה לתרום לפורום ולא רק לקרוא :)) למרות שזה גם בסדר
        שבוע מוצלח
        איה

נ.ב – התחילי ב – 10 דקות הליכה ביום…משם מתחילים, לא צריך לרוץ מרתון..:)

• ורה ברוכים הבאים לפורום.:)) כמה שטוב שאת איתנו….
        המנחה בקאנטרי קלאב זו אהובה(אמא של חלי) המקסימה !!
        לגבי שעות והסדרי תשלום אנא צרי קשר עם המוקד 1700507508
        תודה ובהצלחה
        איה

• ברוכה הבאה לפורום וברוכה הבאה חזרה לקבוצה של אוסנת…
        מסכימה איתך בכל מילה שרשמת…אסנת היא אחת ומיוחדת…האמא הרוחנית שלי לחיים…היא זו שהאמינה בי בתחילת הדרך כשאף אחד אחר לא היה שם בשבילי….והייתי לא פשוטה כלל…..נצלי אותה, נצלי אותנו….כל הדרך אל ההצלחה

איה

• יפה שלי שלום….
        ברוכה הבאה לפורום החדש:)) כמה כייף שאת פה:)))
        מי כמוך יודעת מה הפורום הזה מסוגל לעשות !!
        נצלי אותו, נצלי אותנו…..
        שנה הבאה אני רוצה אותך איתי בים…עם ביקיני:))
        אוהבת
        איה

• איזה קטע
        הרגע נכנסתי הביתה ואת כתבת הודעה.. אני שומעת את הייאוש בהודעה שלך ונזכרת בעצמי לפני שנה. כל יציאה מהבית זה מבצע- להסתיר את השומנים. אוכלת לבד בלילה כדי שאף אחד לא יראה שאני שמנה ועדיין אוכלת שוקולד.. גם היום שאני בשמירה אני לא מצליחה לעצור את עצמי למרות שאני כבר רזה. הכי חשוב שתאמיני בעצמך ותהיי מחוייבת לתהליך. אני יודעת כמה את רוצה לרדת. הייתי שם ואני רואה אותך כל שבוע. את חייבת להבין שאין יותר מתוק מלהיות רזה ( כן כן אפילו בקלאווה פחות מתוקה) ושכדאי להתאפק כי זה כל כך שווה את זה! את יכולה ומסוגלת לרדת ובגדול!! את מוותרת לעצמך כי אולי את רוצה פשוט להשלים עם זה שאת שמנה ולהנות מהחיים אבל זה כזה שקר.. כי ההנאה האמיתית היא לסרב לפיתויים ובסוף הדרך להסתכל במראה ולהגיד- עשיתי את זה!! תתחילי שבוע חדש עם רעל בעיניים ואל תוותרי! ראית כבר כמה את יורדת כשאת מנסה! תחזרי לעצמך ובקרוב מאוד תראי תוצאות..
        ותחשבי..ב 4 החודשים שאת בתוכנית- ירדת 2.5 ואם לא היית.. היית עולה.. בטוח! אז יש לך מינוס שעדיין בכיס.. את כל כך רוצה להיות רזה.. תוכיחי לעצמך שאת חזקה מספיק לעמוד בכל פיתוי ותנצלי את התמיכה והאהבה שיש מסביבך- ראיתי שיש הרבה.
        ובכל מקרה.. אני פה.. להקשיב ולתמוך עד כמה שאוכל..

הי עדי
        אני יודעת שלא קל לך
        תנסי קודם כל לא לעבור את השבוע תנסי
        לעבור את אותאו יום
        שני תקציבי לך מטרה קטנה ועל תחשבי כמה יש לך לרדת
        כי זה חלק מהיאוש ברגע שתתקחי את את תוכנית כאורך חיים ולא כאל 20 שיש לך לרדת יהיה לך יותר קל
        ואני אומרת לך מניסיון אישית
        תמצאי לך משדפטים שאת יכולה לתתלות לך בחדר ומקרר
        תאמיני שזה עוזר אז קדימה מתוקה עכשיו תחשבי על איך שבוע הבא יהיה ירידה בהצלחה רוסנה

ראשית אומר שמצאתי את הכפילה שלי, אבל כולנו כך בהתחלה, גם לי מאוד קשה להיצמד לתפריט, גם לי חסר האוכל של השמן השגרתי ככה החלטתי לקרוא לגאנק שאני אוכלת, נכון שהטיפ שאני נותנת לא משהו, כי את הנפילות שלי אני משתדלת שיהיו בלאכול יותר את מה שמותר, יותר מרק, יותר ירקות מאודים, מהאוכל הבריא ולא האוכל שמתפרק ואז התוצאות הן אחרות, ירידה קטנה יותר, אבל לפחות ירידה ולא עלייה!!! אז אני ממליצה לחרוג אבל בריא!! תנסי להוסיף פעילות גופנית, ואנחנו פה לעזור ולתת עצות. ובהצלחה. נ.ב. תצלמי את עצמך רזה, ותשאפי באמת!! ואיך חלי אומרת…..את צריכה לרדת או רוצה לרדת במשקל?? בהצלחה

עדי ברוכה הבאה לפורום..:)) כמה טוב שאת איתנו..:))
        הדבר המרכזי שזועק לי מההודעה שלך זה תקווה ואמונה !!
        וזו הדרך…זה הדבר היחידי שצריך להיות לך במחשבות ובראש על מנת להצליח לעבור את השינוי…זה לא קל וזה לא קורה בן רגע..אבל זה אפשרי, התמדה, נחישות, התארגנות ומחוייבות…תגייסי אותם עכשיו…אפילו באמצעים מלאכותיים עד שתגיע ההפנמה….
        אחד הדברים שהכי עזרו לי בתהליך היה לשבת ולכתוב..על כל סערת הרגשות שמתחוללת בתוכי..על כל הרגשות שהרסו אותי..אותם הייתי צריכה להוציא מהראש ועשיתי זאת באמצעות הפורום ובאמצעות מכתבים אישיים…שבי כתבי לך מכתב לשנה הבאה עם יעדים ומטרות..מכתב שתוכלי להעזר בו בשעות קשות…תלי פתקים על המקרר..תתחילי את הבוקר באמירה:”רק להיום” !! “רק לארוחה הבאה” !! וכן הלאה….
        אין מצב שאת לא מצליחה….קטן עלייך…האוכל ינצח אותך????
        מי הוא בכלל???
        בהצלחה
        איה

• ברוכה הבאה לפורום :)) כמה טוב שאת איתנו:))
        הקבוצה בעתלית מתקיימת ביום ראשון, והמנחה היא מזליקה המקסימה !! לגבי שעות וכדומה התקשרי למוקד 1700507508.
        ירדתי אצל חלי מעל ל – 40 ק”ג, ופרק הזמן לא משמעותי אצלנו:)) רק התוצאה הסופית:))
        תודה על הפרגונים…אני מנחה בגבע כרמל…
        שבוע מוצלח
        איה

איה את מותקקק!!!!
        באיזה ימים את מנחה?ובאיזה שעות…?

• היי מאיה…..
        אני שמחה שהורדת את התפריט מהאתר ושאת מנסה אותו לבד:)
        בכל מקרה שאלת את שאלת השאלות…ולאף אחד אין תשובה על כך.
        איני נביאה ואיני יכולה לדעת כמה גופך יוריד בשבוע, היינו עושות הכל כדי שיהיה אפשר לתכנת את הגוף כל שבוע להוריד כמה שאנחנו רוצות אך אין זה כך והוא עושה מה שהוא רוצה..
        בגדול, ירידה בריאה לאורך זמן ומומלצת היא בערך חצי קילו לשבוע, 2-3 בחודש, 24 בשנה, נשמע לך?
        העניין אצלנו הוא ללמוד לשנות הרגלי אכילה וחשיבה על מנת לוודא שזה אכן יהיה לאורך כל החיים….אז בהצלחה…עדכני אותנו..:))וכן את אוכלת יותר מבדרך כלל….אבל הפעם אוכל בריא וטעים בעל ערך קלורי נמוך…

• זה תלוי מתי התחלת את הארוחה הראשונה (בוקר) כול שלוש שעות
        אני בדר”כ הולכת ברגל בשמונה ואחרי זה אוכלת ארוחת לילה
        מעדן+פרי וכוס תה זה יכול להיות בכל שעה 22:00 או יותר

היי טלי…..ברוכה הבאה לפורום:))
        בתוכנית שלנו יש 6 ארוחות, כל 3 שעות ארוחה ומים.
        את מחליטה מתי לאכול כל ארוחה, אפשר לשחק עם הסדר שלהם(אך לא עם הפריטים שבתוכם). לדוגמא: אם את אוכלת את ארוחת הלילה לאחר ארוחת הערב כארוחה מסיימת של היום, את יכולה לאכול אותה כשעה וחצי – עד שלוש שעות לאחר ארוחת הערב.
        כל אחד מתחיל את יומו בשעה אחרת ולכן איני יכולה לענות לך באיזו שעה…

אחרי פעילות ספורטיבית מומלץ לאכול ארוחה עשירה..למשל ארוחת ערב..או ארוחת צהריים(אם החלפת אותה עם הערב)..
        בתיאבון ובהצלחה
        איה

מוצגים 15 דיונים – 66,361 עד 66,375 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות