חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,346 עד 66,360 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • וואוו..
        נקודה יפה למחשבה וחן חן על היוזמה
        ליאת

“בהשפעת המספר הנומרולוגי, היא טיפוס מסודר ומאורגן, שבעיניה יש חשיבות גדולה לערכים כמו: משמעת, עקביות, דבקות במטרה, חריצות ומעשיות. עם זאת, היא מאפשרת לאש שבה לבעור, לשגשג ולאפשר לה להפיק הנאה מכל מצב וכל אדם. היא מתפעלת פחות מרעיונות פילוסופיים מופשטים ומחשיבה יותר ערכים חומריים. יש בה מידה רבה של עקשנות ונכונות מועטה לחוות שינויים והתנסויות ספונטניות. בהשפעת האות הדומיננטית, האש ומזל אריה, היא אדם חיוני ובעל שמחת חיים, מלא חום ואהבה, גאווה ואופטימיות. יש בה מידה רבה של אומץ, ביטחון עצמי וסמכותיות. היא תשמור על פרטיותה ועל מרחק בינה לבין סביבתה, תתחבר רק עם מי שנתפס בעיניה כשווה לה. נוטה לא לשתף אחרים בענייניה הפרטיים ובוודאי שלא בבעיותיה, אך יודעת לפתור בעיותיה בעצמה. היא תעשה הכל למען שלום הבית, מאחר ושקט והרמוניה חשובים לה מאוד. יש לה כישורים יצירתיים מפותחים, כמו גם לחינוך והוראה. היא תתגלה כהחלטית, תקיפה, יציבה ומהימנה, כאחת שבדרך כלל אינה ניתנת להשפעה.
        האות ט' בקצה העליון של צידה הימני מוטה כלפי פנים. האות מציינת את האדם העניו ומעידה על היותה אדם מצטנע הרוחש כבוד לזולת. הקלף מצביע על היכולת לרכוש הישגים הודות לתוקפנות מסוימת, אגרסיביות המעניקה אושר, שליטה ביצרים השונים ודחיפתם קדימה כדי להגיע למטרות נעלות. היא אדם חזק השולט במעשיו וביצריו, בעל דמות של מנהיג – היא שואפת לרוב להיות במרכז העניינים, להיות תמיד בראש כאשר כל תשומת הלב עליה, אבל זוהי גם חולשתה. כשאינה מקבלת תשומת לב היא נוטה להיעלב ולהפוך לתוקפנית – ביטוי לייצר החייתי שיש באדם הנשלט על ידי תאוותיו. יש לה נטייה לביקורת שלילית והסתכלות על הצדדים האפלים של החיים ופחות על היפים שבהם.”

מרגישה שזה ממש נכתב עליי….
        אחלה רעיון בובה.. תמשיכי להעניק בפורום מהידע והקסם שבך
        אוהבת.
        ליאת ש.

• לורה שלום
        תאמיני שאם נתנו לך 1500
        לא סתם
        הם עושים חישובים לפי המשקל
        לא סתם נותנים לך תפריט
        אני היתחלתי אם 1800
        ירדתי יפה אחר כך הורידו לי 1500
        ברגע שתהיה למתאימה לתפריט של 1200
        הם יתנו לך אותו כרגע תהנימהתפריט שיש לך
        בהצלחה

• כן, אני גם מנחה…:)
        והקבוצה בגבע כרמל מתקיימת ביום ראשון בשמונה בערב……

היי,
        שאלה…איה את מדריכה בקבוצה?

• ברוכה הבאה לפורום.:)) כמה טוב שאת פה:))
        איזה כייף לקרוא את ההודעה שלך…כמה כוח, כמה תקווה !!
        מדהימה !
        תודה על הפרגונים לאוסנתי המקסימה…אכן יאמר לזכותה שהיא עקשנית ולא מוותרת לאף אחד……מגיע לך !!
        בהצלחה
        איה

• היי….
        גם אני מדי פעם מחלקת את ארוחת ה – 4 לשתיים בגלל הפרי…אוכלת קודם חטיף אנרג'י ורק אחרי איזה 40 דקות אוכלת את הפרי….לא קורה כלום..:))
        אבל את שאר הארוחות לא לחלק…
        בהצלחה
        איה

• ערב טוב…

ראשית, אין כזה דבר לא יכולה…:)) ואת בטוח יודעת את זה..
        שנית, אני הייתי ממליצה לאכול א. ערב נגיד אומלט מביצים, קישואים, גזרים, בצל וכדומה..+ סלט ירקות גדול + מרק ירקות חלי ואז אחרי זה…לאכול חטיף אנרג'י מתוק או פתי בר או עוגיה ללא סוכר(יעני במקום הפחמימה של א.הערב)…
        מה את אומרת?

הי
        שתדעי שלי יש בבית סוכריות על מקל מותר וכיף לפעמים אחרי ארוחה
        יש ג”לי שהוא דיאט מתוק ורק 8 קלוריות
        יש קרטיב שהוא 7 קלוריות שאפשר לאכול
        תאמיני שהם עוזרים ,כי צימוקים זה לא הפיתרוןתנסי לגוון
        אני לפעמים אחרי ארוחת צוהרים בא לי משהוא מתוק אז אני לוקחת כפית של ריבה ללא תוספת סוכר וזה מרגיעאותי תאמיני שאם באמת רוצים הכל אפשר לשנות בהצלחה

מצאתי פיתרון מדליק למתוק אחרי האוכל… אני מצחצחת שיניים במשחת שיניים בטעם מסטיק… לי זה עוזר.

• היי חנה….

נערי את הברכיים, שנסי מותניים, והמשיכי הלאה…זו הדרך היחידה…ובסוף התהליך תאמיני לי שלא יעניינו אותך ה – 1.2 האלו…זה רק עוד נדבך מהתהליך…זה יזכיר לך בפעם הבאה שתסטי קצת מהתוכנית…איזה באסה זה לאכול ואחרי זה לכעוס על עצמך…

לגבי העל אש…דבר ראשון להגיד לעצמך איזה כייף ולא איזה פחד, אל תעשי נבואה שמגשימה את עצמה..אלא העסיקי את המוח בהכנות לקראת העל אש..אני הייתי מבררת מה יהיה שם לאכול ולפי זה מתכוננת..הייתי אוכלת שם 150 גרם של פרגית חמודה על האש, מביאה מלא שיפודים מראש שהכנתי בבית עם ירקות חופשיים ואז כולם היו זוללים ומאושרים, הייתי מכינה תפוחי אדמה מבושלים קצת במים ושמה אותם על האש…ומכינה סלט ירקות ענקי, סלט חסה ענקי, סלט כרוב ענקי ועוד נשנשוני גזר ושומר..

נשמע לך?
        איה

היי,
        את לא חייבת להרגיש שונה וגם ל לכזב את עצמך…
        את יכולה לאכול את זה כמנה מותרת או שלאכול חזה עוף או 2 שיפודי פרגיות עם סלטים חופשי(תבקשי שלא ישימו שמן בסלטים)אך בשפיות..ולקחת לך פיתה קלה ולאכול…
        בהצלחה

מי אמר שאסור לכול על האש
        פשוט צריך לדעת מה לאכול
        פרגיות עוף ובשר רזה
        ותמיד לאכול סלטים את יכולה גם לקחת שתי פרוסות
        לחם קל או פיתה קלה
        אהובה תמיד אומרת “מותר לכול הכל רק לא את הכל”
        אז בהצלחה

בקיץ האחרון הוזמנתי למלא על האש , ומצאתי אחלה פיתרון פשוט הבאתי איתי מהבית מגוון סלטים רק שלי ואיך שהדליקו תמנגל התחלתי לאכול וכשהגיע הבשר כבר הייתי מלאה מאוד ואז לקחתי בדיוק את מה שמגיע לי , כמו כן תמיד אחרי על האש מוציאים פיצוחים ומתוקים הקפידי להכין לך מראש גלי של מרמולייט בתבנית חד פעמית יש לך אפשרות להוסיף את שתי הפרות של הבוקר ואחר הצהרים וכך לא תרגישי מקופחת

שתהיה לך אחלה ארוחה ,ושתצאי ממנה מחוזקת שאת יכולה ועשית זאת .

יום נפלא טייב טלי .

• ברוכה הבאה לפורום.:)
        אני שמחה שאת איתנו..:)
        ראשית, כל הכבוד על הספינינג….אין על פעילות גופנית בתוכנית שלנו…..עושה לגוף פלאים וגם לנפש….
        שנית, לא יקרה כלום…..אבל איך שתגיעי הביתה תאכלי ארוחה עשירה…
        בהצלחה
        איה

• היי כרמית….
        ראשית, ברוכה הבאה לפורום:) אני שמחה שאת פה:)
        תודה גם כן על האיחולים..:)
        שמחה שהעלית את הקושי שלך…זה מה שכולנו פחות או יותר לעיתים חווים בתהליך….”נמאס לי”..אני מכנה זאת…
        שמעתי מדברייך שנמאס לך ושאת לא כל כך עושה תוכנית..
        שמעתי גם שאת מאוד רוצה לרדת ומפחדת לעלות בחזרה את ה – 10 קג שהורדת ואולי אף יותר מכך..
        שמעתי גם שהתחלת עבודה חדשה(מזל טוב !) ושזה מוסיף לך קושי..
        אז בואי לאט לאט ביחד ננסה לפשט את זה…
        תעני לי בבקשה על השאלות הבאות ותראי אולי שם נחבא לו הפתרון שלך…
        1. ממה בדיוק נמאס לך? תנסי למקד את הקושי? בהתארגנות עם האוכל, האוכל משעמם? שגרת קבועה? מה?
        2. האם את יכולה להתבונן עמוק עמוק ב”פנוכו” ולהזכר מדוע התחלת עם התוכנית, מדוע רצית לשנות את חייך? האם היה לך טוב או רע? האם טוב או רע לך עכשיו? איך העתיד שלך יראה עוד כמה שנים אם תבחרי בדרך זו או אחרת?
        3. איך העבודה החדשה מקשה עלייך? עבודה רבה, קשה למצוא זמן, יש פיתויים, מה?

אשמח אם תעני על השאלות קודם לעצמך ואז אולי גם לנו…אך זכרי הפתרון נמצא אצלך…כמו גם הכוחות…אין גבול לכוחות שלנו…
        מחכה לתשובות…
        בהצלחה
        איה

• ברוכה הבאה לפורום:)
        כמה טוב שאת איתנו:)
        תודה על האיחולים
        שבוע קסום
        איה

• פעם אמרו לנו בקבוצה שנס קפה נטול קופאין זה בולשיט ושהוא עשוי מהפולי קפה הכי לא טובים.

תנסי לרדת ל-3 כוסות נס קפה- אומרים שנס קפה מעקב ירידה.
        בכלל קפה זה לא בריא במקום תשתי תה צמחים, לואיזה, נענע ויש עוד הרבה סוגים של תה צמחים נטול קופאין שאפשר חופשי.

בהצלחה
        דורית ע

• בקבוצה אומרים להוריד את הפחמימה מהצהרים ובמקום לאכול 2 פרוסות עם ריבה.
        או אני אישית אוכלת גזר או לוקחת 2 גזרים מגרדת בפומפיה עם שקית סוכרזית וטיפה לימון יוצא טעים.

תנסי, בתאבון
        דורית ע
        בתאבון

היי….
        הצורך למתוק אחרי הארוחה היא תופעה שכיחה….
        אנחנו ממליצים כך: או לקחת תה עם קינמון למשל..
        או לקחת סוכריה מתוקה…
        או לאכול בא. צהריים עוף + סלט ואז אחרי זה לאכול חטיף אנרג'י מתוק…או שני פתי בר למשל..
        בהצלחה
        איה

היי,
        יש לי טיפ שלי מאוד עוזר…תמיד שבא לי משהו מתוק אז אני אוכלת את מנת הפרי שלי במקום בארוחת הלילה…למרות שזה לא הכי מותר אבל זה עוזר ומציל אותי מנפילות…ומניסיון זה לא גורם לעלייה במשקל…:)
        בהצלחה

• ההפרשים בין הארוחות יכולה להיות בין 1.5 שעות ל-3 שעות
        ככה שאין בעיה את יכולה לאכול פרי+חטיף אנרגיה או סנדוויץ ב-4 .
        בתאבוןןןן
        דורית

• ליאת ברוכה הבאה לפורום:)) כמה טוב שאת איתנו:))
        תודה על הפרגון ואכן שני הפורומים נועדו כדי לא לעשות בלאגן…ושנהיה יותר ממוקדים..:))
        שבוע קסום
        איה

• 150 גרם בשר מותר בארוחת צהרים

היי….
        סטיק פילה זו מנה מותרת בלבד….סורי
        אני גם מתה על בשר אבל זה מה יש:))

מוצגים 15 דיונים – 66,346 עד 66,360 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות