חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,376 עד 66,390 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • היי חנה…..
        שמחה שהצצת במתכונים:))
        להלן תשובות:
        1. גבינת טוב טעם יש רק אחת, והיא באה בשקית שקופה כזו. 5% שומן אבל לא זוכרת כמה גרם, נראה לי לפחות 250 גרם.
        2. פונקציית הגודל אכן קובעת, ומהכמות שיש שם מכינים לפחות8-10 לביבות, אז כן..לצערי..שתי הלביבות הן קטנות…אבל זה טעים רצח:))
        בתיאבון
        איה

• תוך כמה זמן השלת את ה- 16 קילו?

אורנה יקירתי !
        כמה כייף שאת פה…אכן יש לך מקום של כבוד בפורום ובכלל בתוכנית…ואני שמחה שאת כאן, תוכלי לתרום מהידע והטיפים שרק לך יש…
        תודה על הפרגון…
        שבוע מוצלח בובת ברבי :))

• היי מאיה…..
        אני שמחה שהורדת את התפריט מהאתר ושאת מנסה אותו לבד:)
        בכל מקרה שאלת את שאלת השאלות…ולאף אחד אין תשובה על כך.
        איני נביאה ואיני יכולה לדעת כמה גופך יוריד בשבוע, היינו עושות הכל כדי שיהיה אפשר לתכנת את הגוף כל שבוע להוריד כמה שאנחנו רוצות אך אין זה כך והוא עושה מה שהוא רוצה..
        בגדול, ירידה בריאה לאורך זמן ומומלצת היא בערך חצי קילו לשבוע, 2-3 בחודש, 24 בשנה, נשמע לך?
        העניין אצלנו הוא ללמוד לשנות הרגלי אכילה וחשיבה על מנת לוודא שזה אכן יהיה לאורך כל החיים….אז בהצלחה…עדכני אותנו..:))וכן את אוכלת יותר מבדרך כלל….אבל הפעם אוכל בריא וטעים בעל ערך קלורי נמוך…

• היי חנה…ברוכה הבאה לפורום, כמה טוב שאת פה איתנו :))
        מזדהה איתך לחלוטין, גם אני חיכיתי בקוצר רוח לפורום…ויש פה עוד הרבה…
        נצלי אותנו…..:))
        ותודה על הפרגונים על האתר….
        שבוע מוצלח
        איה

• היי רויטל….ברוכה הבאה לפורום….
        כמה טוב שאת איתנו…:))
        מקווה שאהבת לראות את עצמך בגלריית התהילה…יש לך שם כבר מקום כבוד עוד מהאתר הקודם…מודל להערצה…
        נשמח לשמוע ממך לעיתים קרובות….
        שבוע מוצלח
        איה

הי רויטל
        אם את פה אני חייבת לספר לכולם שאת היית המודל לחיקויי שלי, אני אמרתי לך את זה אבל כל פעם שאני רואה אותך אני מעריצה אותך .נכון שאני גם הורדתי הרבה אבל את היית אחד המודלים לחיקויי שלי אוהבת אותך רוסנה

• יופי בובה !! זוהי הדרך !!
        ישר לקום ולהמשיך לארוחה הבאה, ולעוד ארוחה..
        אין עלייך !!
        והרישום מאוד עוזר, ולכן אנו ממליצים עליו:)

אין על העידוד שלך את תמיד יודעת לעודד אותנו אוהבת רוסנה

• עדינה…כמה טוב שאת פה:))
        אני בטוחה שהפורום הזה תפור עלייך בצורה מושלמת !!
        תודה על הפרגונים אבל אני חייבת לומר שהכל בזכותך !! ורק בזכותך !! את זו שעושה את העבודה הלא קלה..לאט ובזהירות..
        את מחזיקה מעמד בקבוצה כי זה חשוב לך, כי זה מגיע לך..
        תפתיעי את עצמך הפעם…זו תהיה הפתעה מיוחדת במינה ששווה הכל..זאת אני מבטיחה לך…הישארי בקבוצה, התמידי בתוכנית..
        הק”ג יעלמו..ואת תהיי הרבה יותר מאושרת…:))
        תודה מבחינתי היא האושר שלך, לא יותר מכך..אז קדימה לעבר המטרה…היא מחכה לך..הפעם זה לתמיד, לא דיאטה, אלא אורח חיים..
        שבוע מוצלח
        איה

• הי
        קרמבו קטן בערמומי , אוכלים אחד ואחריו מצטרפים אליו החברים .כי אחד פותח תיאבון וגם לא מרגישים שבעים אז תחשבי טוב לפני שאת אוכלת
        בהצלחה מול הקרמבו

היי מיטל…..
        בגדול….6 קרמבו זו מנה מותרת.
        אכן ערך של קרמבו זה 100 קלוריות…זה לא משביע..ורוסנה השיבה לך שזה “חבר מביא חבר”….
        אין לו שום ערך תזונתי לקרמבו…..והמטרה היא לאכול בריא..ולא רק לרדת במשקל..אז חשבי על כך
        אבל חלי מרשה לאכול קרמבו אחד מדי פעם כא.ארבע, האם מסוגלת לאכול אחד?
        בהצלחה
        איה

• היי מירב …
        ברוכה הבאה לפורום, כמה טוב שאת איתנו:))
        תודה על הפרגון והאיחולים.
        שבוע מוצלח
        איה

• ליאתי בוקר טופ…..

יפה למחוננת לשבת ולחשוב על מה שנאמר בקבוצה ולפני השינה להיכנס לפורום ולכתוב……
        אחד הדברים שעזרו לי באופן משמעותי בתהליך היה הפורום..ועל כך יעידו בנות הפורום הקבועות…בתחילת הדרך זה היה המקום הכמעט יחידי שיכולתי לפרוק את מה שהתחולל בתוכי…וכמובן עוד שוטר חיצוני ששומר עליי, כי לא נעים לדווח על עליות…כשכולם מצפים ממך להצלחות…..וכמובן התמיכה, האווירה הביתית התומכת, צוחקת ומפרגנת…אז נצלי אותנו…
        מרגישה שאת עומדת להשבר…כנסי לכאן..תכתבי על זה..תשאלי..תתייעצי…פשוט תתמודדי….
        ונפילות יקירתי….הם חלק מהתהליך….צריך לקבל אותם באהבה, זו הדרך היחידה…וישר להמשיך….בתוכנית….מבלי להסס, מבלי הלקאה עצמית, מבלי כעסים…את מכירה את ההמשך :))

ולגבי התודה…כשתגיעי למצב שאת חיה את המציאות שאת רוצה…ולא רק “שורדת”…זו תהיה התודה…:)) אז אני אהיה סבלנית…למרות שאני מתה לראות אותך שם…
        תדמייני….ותתחילי לכתוב את סיפור ההצלחה שלך לגלריית התהילה…
        שבוע קסום עם הרבה ספורט !!!
        איה

• הללויה נירית…..ברוכה הבאה לפורום
        כמה טוב שאת איתנו..:))
        שבוע קסום ומוצלח
        איה
    • היי הילוש….
      ברוכה הבאה לפורום, כמה טוב שאת איתנו…:)))
       וחן חן, אכן תהיה פה קבוצה מיוחדת במינה….נצלו זאת, זה עוד מקום לקבל תמיכה….
      שבוע קסום
      איה
    הילה
    גם אני היתגעגעתי אליך
    אוהבת רוסנה
    • איה,
      דמעות זולגות מעיניי כל פעם שאני קוראת מכתב או שיר שלך

אין זה פשוט מדהים!!! את מדהימה והדרך שעשית עד שהגעת למטרה שלך.

תמשיכי ככה ותשמרי על הקיים כי את נראית מדהיםםםםםםםםם.
      אין ספק שאת בחורה מקסימה, אוהבת ועוזרת , נותנת את כל כולך כדי שאחרים יצליחו.
      כל הכבוד !!!! אוהבת המון

דורית עיני

נ.ב – תמונה אחת שווה אלף מילים
    כמה אושר ותקווה בבן אדם אחד, כמה הבנה ,כמה חוזק, כמה וכמה…
    והכל שלך ורק שלך מחזיקה ממך ואכן תמונה שווה אלף מילים מדהימה!!!!
    אין כמוך!!!
    אוהבת.
מוצגים 15 דיונים – 66,376 עד 66,390 (מתוך 78,297 סה״כ)
התחבר
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות