חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,331 עד 66,345 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • ברוכה הבאה לפורום יקירתי:)
        אני שמחה שלאט לאט כל הותיקים חוזרים הביתה..:)
        תודה על הפרגונים, אכן הגעתי למשקל היעד שלי..והצטרפתי לצוות המנחות של חלי גרופ….
        אבל ויטל בינינו…אוחחח…כמה זה טעים…להיות שמנה משוקמת…יותר טעים מכל המבורגר מסריח או פיצה מזוהמת(תסלחו לי על הקיצוניות) שגרמו לי להגיע למשקל מטורף…אז אני הגעתי לנחלת האושר הקטנה שלי…..ומתה שאחרים יצטרפו אליי..
        עדכני אותנו מה קורה איתך?
        לילה טופ
        איה

• הי חנה
        קפה מומלץ לשתות עד שלוש ביום
        שנית, מותר לך לאכול חזה עוף ורוטב עגבניות ירקות מאודים עם כל אוכל מותר וגם סלט אז שיהיה לך בהצלחה
        {

שלום חנה !
        בתוכנית שלנו 3-4 כוסות קפה ליום ולא יותר.
        קפאין לא בריא לנו.
        בהצלחה
        חלי ממן

• בא.ערב מגיע לנו מנת חלבון גבינה וחצי+מנת שומן+מנת פחמימה+ירקות….ולכן ביצה לא מחליפה כלום…
        מגיע לך גם חביתה מביצה + כף גבינה+כפית שמן+סלט ירקות+2 פרוסות לחם…
        בתיאבון
        איה

• הי יעל. זו את שהיית אצלי בבית כשעשינו ערב כייפי של בנות הפורום עם סלטים וכו'? אורנה.

כמה אופטימיות, תקווה ואמונה !
        גם אני מאושרת שהפורום עוזר לך.
        בהצלחה
        חלי ממן

• ברוכה הבאה לפורום.:)) כמה שטוב שאת איתנו:))
        ממש כייף לקרוא את הפרגון על דפנה ועל הקבוצה..
        כל הכבוד!!
        בהצלחה
        איה

ואני מאוד רוצה לצרף את אישתי ובתי למועדון הזה
        איך אני מצרף אותן?
        אני אשמח אם תחזרו למייל שלי [email protected]
        תודה

• היי שירקה…
        ראשית, אני חייבת לומר כי אני מרגישה בנימת תסכול בהודעתך והרבה יותר חשוב לי לדעת על מה היא נשענת ולא על טענות יבשות וטכניות, אז אשמח לקבל תשובה לגבי זאת.
        שנית, בחלי גרופ יש דיאטנית במשרד שמעניקה עזרה מקצועית למי שזקוק לכך. את המדדים הרלוונטים אנו עושים במשרד ברגע שמשתתף מצטרף לקבוצה. בנוסף איני מבינה את טענתך בנוגע לעניין שרירותי ועסקי. הרי אם היו אלו השיקולים שלנו משקל היעד היה משקל של דוגמניות לא?, אבל אין כך המצב. משקל היעד ואני חוזרת על כך נקבע על פי גובה, גיל, מספר לידות, וכדומה.
        שיקול הדעת היחידי שניתן לא על פי קריטריונים מספריים הוא המראה של המשתתף. למשל, משתתף במשקל 60 קג שעוסק בפעילות גופנית יכול להראות כאילו הוא שוקל 50 ק”ג ולכן ניתן להגמיש לו את משקל היעד.
        מקווה שהפעם הצלחתי להסביר יותר טוב את כוונתי…ואני מודעת לעובדה שאת מוקירה תודה לקבוצה שעזרה לך לרדת במשקל אבל יש לך קושי או תסכול אחר…ואשמח אם תפני לחלי באופן אישי בנושא זה..המטרה שלנו היא רק לעזור, לתמוך, לכוון וללמד…
        בהצלחה
        איה

• הי איה
        לי יש כמה מתכונים של קציצות תדד
        או ברוקולי או כרובית אבל לא יודעת לחשב כמה מותר לאכול
        אני ארשום בערב ואת אחר כך תוכלי לכתוב לחברה כמה קציצות אפשר
        אוהבת אותך רוסנהה

גם אני לא יודעת כמה קלוריות, אבל זה טעים פחד.

למעט שמן במחבת מקצצים המון בצל ופלפל אדום חתוכים קטן, כשמתחיל להזהיב, להוסיף קופסא של פטריות מסוננת היטב מהמים. לאדות עד שאין נוזלים יותר. להוסיף רק מלח שלא יתקלקל הטעם הנהדר.

נהדר לארוחת ערב וגם לאמצע היום. לדעתי אפשר גם בלי שמן ואז זה בכלל לא מוגבל.

עוד מתכון של מיכלי לערבי סתיו קרירים. להרתיח כוס חלב ובתוכה אגס אחד חתוך לרבעים, עד שהאגס מתרכך לגמרי. אפשר להוסיף שקית ממתיק. אפשר גם בלי, האגס מאוד מתוק. נהדר, ממלא, ומנחם חשקים.

• היי…..
        אצלנו לא עושים דיאטה אלא משנים הרגליי אכילה וחשיבה.
        אכזבה לא קיימת אצלנו בלקסיקון כמו גם מהירות…מי שיורד מהר, מעלה מהר…
        מצד ימין באתר ישנם תפריטים….לנוחיותך, פשוט הקליקי עליהם והדפיסי…
        בהצלחה
        איה

יש לי 2 מתכוני פלאים להרזיה מהירה:1- לסגור עיניים , מוסיקת רקע נעימה ושקטה, ועכשיו תתחילי לדמיין…

2- התקשרי 1700507508 והצטרפי עוד אתמול לתוכנית ששם יודעים לאכול ולהרזות, אך לא יודעים לעשות דיאטות. שיהיה לך בהצלחה- לאט ובטוח!!!!!!!!!

• היי שירי…..
        כל הכבוד על הסדר והארגון !! זה אחד מאבני היסוד בתוכנית שלנו ואין זה מובן מאליו…
        לגבי שישי-שבת, זוהי בעיה שכיחה בקרב המשתתפים. לטעמי, צריך פשוט להחדיר לתודעה שאלו ימים רגילים. כי אם עושים נבואה שמגשימה את עצמה, אז מראש מתכננים איך לאכול יותר בימים האלו. דבר שני, צריך להתארגן שונה לשישי-שבת בגלל האופי של הימים האלו ובגלל שלרוב אנחנו שורצים בבית. אז יש יותר זמן, למה לא לנצל אותו? להכין הרבה סלטים, מרקים, ירקות מבושלים, פשטידות, גזר מרוסק, סלט פירות ונשנשוני ירקות בקופסאות הפתעה. וכן כן להעסיק את עצמנו בימים האלו ולא לרבוץ מול הטלביזיה, זה הזמן לטייל, לעסוק בפעילות גופנית, לשחק עם הילדים ועוד.
        לגבי המנה מותרת יש לי עצה…גם אני בתחילת התהליך היה לי קשה להבין שזו רק מנה אחת ובלי חברים והייתי מתרסקת בטירוף.
        עד שחברות שלי הציעו לי “גלגל הצלה” ואחזתי בו בשתיי ידיים ועד היום אני מרבית הפעמים עושה זאת. חוק מספר 1 לא עושים מנה מותרת בבית. זה פתח לצרות ולחברים כפי שקורה לך. תאכלי את המנה מותרת בחוץ – זה ימנע נפילות מיותרות. דבר שני, לתכנן מראש מהי המנה המותרת כדי לא להגיע לא שפויה אליה ואז ליפול…תנסי זאת פעם אחת….נראה לי שזה הפתרון האולטימטיבי עבורך.
        בהצלחה
        איה

אני ממליצה בחום לאכול את המנה מותרת, בתכנון של, מקום יום, ובחירת המנה.
        מצאתי שלי אישית הכי מתאים ביום חמישי לאכול אותה כי זה כביכול אמצע השבוע (מבחינת השקילה), ואח”כ מגיע סוף שבוע, את יודעת שקיבלת את המגיע לך ונהנת.
        בשום אופן לא לוותר ולנשנש שטויות, כי אז לא נהנים ורק אוכלים את הלב ומחפשים פיצוי. בהצלחה

• צהריים טובים…..
        התשובה חיובית, מתקיימות קבוצות בשעות הבוקר.
        התקשרי למוקד, הם יעניקו לך שעות וימים….
        אני לא זוכרת..:)
        בהצלחה
        איה

• כן…זה בסדר…
        א.לילה היא הארוחה היחידה שאפשר לוותר עליה….
        למרות שבאופן אישי אני לא מעיזה, נכנסת עם השלגון או המעדן למיטה….אבל זו בחירה שלך…
        לילה טופ
        איה

• היי….
        בא.ערב מגיע לך חלבון גבינה וחצי(1.5), למשל ביצה + כף גבינה וכדומה.

בהצלחה
        יום קסום
        איה

• ראשית ברוכה הבאה לפורום…:)
        שנית, משקל היעד הנו סוגייה אשר מעסיקה רבים מאיתנו.
        כל אחד מאיתנו מגיע לקבוצות עם עודף משקל שונה שהוא צבר במשך השנים. אמרת ובצדק ש”בגדול” כל אחד מאיתנו מודע לעודף המשקל שיש לו ולא ממש זקוק שיגידו לו כמה. אנחנו מגיעים לקבוצות כדי ללמוד איך לעשות זאת בדרך הבריאה והנכונה שתשמור עלינו לאורך טווח ארוך ואת זאת אנו מנסים להפנים בקבוצה. דהיינו, אם הייתי מגיעה לקבוצה במעין אידיאל שבאתי לעשות דיאטה ולהוריד עשר קילו(כמו לקחת כדור לכאב ראש)אז סביר להניח שלאחר מטרה זו הייתי חוזרת לאורח החיים הקודם שלי ומעלה הכל בחזרה עם עוד כמה “חברים”. אני יודעת בוודאות שאם בהדרכה הראשונה שקיבלתי היה נאמר לי משקל היעד שלי והייתי שומעת שאני אמורה לרדת מעל ל – 40 קילו, הייתי נאלמת דום וסביר להניח לא חוזרת. יכול להיות שבמצב האישי שלך זה לא כך ושיש לך עודף משקל “זעום” לעומתי, אך זהו המצב. לאחר תהליך הפנמה לא פשוט של התהליך והדרך הבנתי שאכן הגעתי לקבוצה שבה אני אמורה לעבור שינוי מקיף של אופני חשיבה בנוגע לאכילה ולהרגלים ולא רק, ולכן היעד האמיתי הוא להגיע למצב כזה של הפנמה של אורח החיים החדש יחד עם משקל יעד שעל פי פיקוח רפואי ודיאטנית מומלץ על פי חישוב BMI בריא ותקין, גיל, מספר לידות, גובה ומראה.
        צר לי שקיימת אצלך תחושה שההחלטה נקבעת באופן שרירותי ועסקי – מעולם לא חשתי כך, גם לא כמשתתפת. אותו “ביטוח החיים” שחלי מעניקה למי שמגיע למשקל היעד מגיע ממקום מאוד עמוק של ידע, ניסיון ומוסר – אדם אשר אינו בקבוצה הרבה יותר קל לו לסטות מן הדרך הרצויה ובמהרה להחזיר לעצמו את שצבר. ואני בטוחה שבקבוצתך ובחייך האישיים את נתקלת בתופעה.
        בנוסף, חלי אינה מאמינה ברזון כפי שהיא כתבה במכתב האישי שהיא הפנתה אליכם ולכן בנות בשמירה לאו דווקא יהיו דוגמניות של 60-90-60 אלא נשים בריאות, אשר נראות טוב והכי חשוב מרגישות טוב עם עצמן וזה היעד. שני איפיונים לחלי גרופ אשר מלווים את התהליך הם מקצועיות ואנושיות(ששניהם כוללים איפיונים רבים אחרים)..לראייה ראי לדוגמא את אתר האינטרנט שלנו. אם היה מדובר בעסקים גרידא…לא היה עולה לאוויר כל התכנים המצויים בו..ואת מוזמנת לבקר באתרים אחרים ולבדוק את דבריי.
        לגבי המדריכות, המידע לגבי משקל היעד נמצא וזמין להן.
        אני מציעה שתפני למדריכה שלך באופן אישי ותבקשי לשוחח איתה על הנושא בפרטיות. מקווה שקיבלת הסבר מפורט יותר ובכל מקרה אם את מרגישה שחסר לך עדיין מידע את מוזמנת בכייף תמיד לפנות למשרד ולבקש לשוחח עם חלי, אישית.
        יום קסום
        איה

• ענת…
        ראשית, קצת פרופורציות…כל הכבוד על הירידה של ה – 25 !!
        אני קוראת את הודעתך ומצטמררת…בעיקר מהמודעות העצמית שיש לך..הן לגבי הטעות שהפסקת להגיע לקבוצה ועוד בשמירה(זה חינם!!) והן לגבי העתיד…יש שתי אופציות. אחת היא להתבייש בעצמך ולכעוס – עובדות שבטוח יתרמו לכדור שלג להגיע במהרה. והשנייה, היא פשוט לקחת אחריות על מה שנעשה ועל העתיד ולחזור לקבוצה כדי לקבל כוחות ועזרה. אני יודעת ומזדהה לחלוטין שזה לא יהיה קל, אך מה עדיף? למצוא עצמך מעלה את כל ה – 25 מעלה ואז לחזור?..
        לדעתי, אם היו לך כוחות עד כה להסתדר בלי קבוצה ובכל זאת לשמור ולעלות רק אחוז קטן מן המשקל שהורדת בטוח יש לך כוחות לחזור לקבוצה…אין מצב שלא..קבעי לך כמטרה, החל מהיום לחזור לתוכנית כפי יכולתך, קחי דף ועט והתחילי לרשום, תכנני את הארוחות, קבעי זמן למנה מותרת, צאי לפעילות גופנית ושבוע הבא הגיעי לקבוצה…אם לא לזו שהיית(מטעמי הבושה), יש מספיק קבוצות אחרות..בסופו של דבר…אני רוצה שפשוט תשאלי את עצמך…”אם מגיע לך או לא?” אם מגיע…פשוט תחזרי…אם לא..המשיכי בדרכך כראות עינייך….
        מאמינה בך, בהצלחה
        איה

• מזל טוב !!!
        הקבוצה במעלות מתקיימת ביום רביעי בשעות 17:45, 19:30
        ואחרי לידה, במידה ואת מניקה יש תפריט מיוחד, תבקשי מהמדריכה ותצייני בפניה שאת אחרי לידה…
        בהצלחה
        איה

מוצגים 15 דיונים – 66,331 עד 66,345 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות