חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 66,316 עד 66,330 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • היי בובה…..
        ברוכה הבאה לפורום…..כייף לי שאת פה….
        תודה על המחמאות….עבדתי קשה…וזה טעים…:))
        מה שלומך?
        איה

• היי…..
        ברוכה הבאה לפורום..:)) טוב שאת איתנו..:)
        לא יודעת מה שמעת..אבל אני בדיוק כמו כולם….
        הצלחת להתחבר אליי…מעולה…נצלי זאת לתוכנית…
        תודה על המחמאות….
        ואכן יום של שמירה…ותוכנית מוצלחת…
        איה

• צודקת, צודקת ועוד פעם צודקת…..
        מיד אעשה זאת.:))
        בוקר טופ לכולם…..
        איה

• יש כל מיני אופציות……אבל נראה לי שכדאי קודם שתשתי תה עם קצת קינמון…זה מרגיע..:)
        אחרי זה אולי תקחי תפוח עץ חממי אותו במיקרוגל או בתנור, פזרי עליו קצת אבקת סוכרדיאט וקצת תמצית וניל ואולי גם ארטיק וניל 0%…זה יאמי
        בהצלחה
        איה

תקני גלי של מרמוליט , תכיני לפי ההוראות שימי אותו בתבנית במקרר , תוך שעתיים יש לך משהוא לזלול . והכי כיף שהוא חופשי חופשי .

יום נפלא טלי .

• היי מור….
        אני גם מתה על במבה..:) וזו סכנה אמיתית כשזו לא המנה המותרת כי “חבר מביא חבר”, בכל מקרה, עזבי את זה וזכרי שנפילה היא רק נפילה ואין צורך להנציחה.
        אותי מדאיג למה לא אכלת ארוחות מסודרות כל היום? אולי זו הסיבה שהתרסקת כך על הבמבה? הייתכן?
        הדבר הכי טוב שאת יכולה לומר לעצמך הוא:”אני חזקה ויכולה!”
        ולדאוג לעצמך למחר לארוחות מסודרות, על הבוקר לקום ולהתחיל עם א.בוקר טובה וכך הלאה מארוחה לארוחה…תערכי גם רישום, זה גם יעזור לך….ואני מציעה גם לעשות כל יום הליכה…מעין פיצוי..נפשי ופיזי…
        בהצלחה בובה, את מסוגלת…אין מצב שלא…
        נפילה אינה חשובה, מה שחשוב זה מה קורה אחריה? וזה בידיים שלך….שחקי אותה…..
        בהצלחה

תחשיבי את זה כמנה מותרת. ואל תאכלי שטויות כל השבוע.

הי חמודה
        קודם כל לא קרה אסון שאכלת במבה
        שני את חייבת לאכול לפי תפריט
        ואז לא תיפלי כי לפי מה שכתבת לא אכלתנכון
        וזה גורם לנו להיות רעבים
        תתחילי לעשות תוכנית 6 ארוחות ביום וגם מנה מותרת ותראי איך את תצליחי אז בהצלחה

מור היקרה אני כשנה וחצי בתכנית ועדיין לא הגעתי לשמירה בגלל כל מיני בולמוסים למינהם , ראשית את לא היחידה זה קורה וזה די טבעי . שנית קחי טיפ שתוכלי להשליך אותו לכל תחומי חייך , גם אם נפלת אל תתרסקי , חזרי לתכנית אותו היום או יום למחרת . ושוב תהיי בשליטה ותרגישי טוב יותר מקסימום תעלי איזה 100-200 גרם זה לא סוף העולם אבל מה שבטוח חזרי לתכניתואל תתרסקי בחזרה לעוד כמה חודשים של חוסר שליטה באוכל ללא גבוולות .

יום נהדר שיהיה לך מחזיקה לך אצבעות טלי .

היי מור..או רינת.. בשם המוצג כתוב מור אבל לא חשוב איך קוראים לך.. מה שחשוב זה שלא תפלי!! לא להישבר!! אז אכלת במבה… את יכולה לחזור אחורה בזמן ולתקן את זה? את לא יכולה.. לא יעזור לך להתבאס או להיכנס חלילה לדיכאון..
        מה שאת כן יכולה לעשות זה להמשיך בתוכנית כרגיל ולהגיד “וואלה,עשיתי את זה! התגברתי על המכשול! ניצחתי את האוכל!”.. אני לא יודעת עד כמה זה יעזור “לתקן” כביכול את הבמבה שאכלת.. אבל תשתדלי בימים הקרובים לשתות המון המון מים (אפילו יותר ממה שצריך בתוכנית) ותאכלי עוד יותר ירקות (כמובן שבשפיות,לא בהגזמה,הירקות הם אמנם ב”חינם” אבל לא צריך להיסחף) זה מזרז את חילוף החומרים בגוף..ומי יודע? אולי לא תעלי במשקל? או שאולי תעלי במשקל אבל לא הרבה כמו שחשבת? בכל אופן מה שאמרתי לך על המים והירקות זה אך ורק בגדר עצה אני אישית אף פעם לא ניסיתי את זה,זה פשוט נשמע לי הגיוני.אולי עדיף שתתייעצי עם איה או עם חלי ממן ,בכל אופן אל תשברי!! עברתי הרבה משברים כאלה והיום אני בשמירה,30 ק”ג פחות,גאה ומאושרת!! מאחלת לך המון המון הצלחה ותמיד כאן בשבילך,לא קרה שום אסון,כולה שקית במבה,תעברי הלאה.
        אוהבת,קורלי =]

• פשוט- לתכנן מראש…שבמקרר יהיו כל הזמן מרק ירקות טעים ומגוון ירקות שאפשר בשניה במיקרו לחמם או חתוכים לנשנוש ולאכול…אחר כך כשהבטן קצת מלאה ומאושרת…לאכול את הארוחה שבתפריט שמגיעה לך…לא ייאמן כמה אפשר להרגע מצלוחית מרק טעימה ומחממת!!!נסי ותראי…

בוקר טופ ריקי….
        קראתי את ההודעה וכמעט שלא שמתי לב לשורה הראשונה שלך..
        כי היא הכי פחות חשובה….הדבר המרכזי שהצלחת לעשות ובדרך כלל אנשים מתחמקים, או מכחישים הוא מה גורם להם לרעב “נפשי”..ואת מודעת לזה…וזה הצעד הראשון..
        ולכן צריך לטפל בעייפות (ללכת לישון מוקדם), תסכולים מצטברים של כל היום(למצוא דרך לפרוק אותם באמצעים לגיטימיים כמו ספורט, קריאת ספר, תחביב אחר) והרגלים גרועים(בשביל זה אנחנו פה, כדי ללמוד לשנותם)..
        אני מציעה שכל יום “תתקפי” חזית אחרת..ותנסי לשנות משהו אחד..למשל, כל יום בערב בשעה קבועה, תפנקי את עצמך בהליכה או חוג כושר או משהו..וכדומה….זה הפתרון, עד שתתרגלי..
        אני בתקופות הכי קשות שלי סבלתי מבעיה דומה גם ופשוט נמנעתי מלהיות בבית והעסקתי את עצמי…אחרי זה פשוט הקצבתי לעצמי מספר מאכלים..(בעיקר נשנושי ירקות, מרק וכדומה), אכלתי א.ערב עשירה ביותר…ומצאתי תחביב…
        בהצלחה
        איה

• בוקר טופ……
        ניתן לשלב סושי בכל תפריט, כא.צהריים – שני רולים +סלט…
        או 4 רולים כמנה מותרת….
        בתיאבון
        איה

• שלום יגאל !
        תודה על הפרגון.
        אני גם מרוצה, ונהנית יחד איתך בשביל כל משפחתך.
        אין צורך להודות לי, אביך עשה את כל העבודה והתודה מגיעה אך ורק לו.
        מי שעובד קשה – מגיע לתוצאות.
        אוהבת
        חלי

• כאלו הודעות אני אוהבת לקרוא…..
        ראשית, העיקר שזו מגמת ירידה ולא משנה כמה גרמים…
        שמחה לשמוע שאינך לוקחת את הירידה של ה”רק” 100 גרם ומתבאסת….אלא ישר מסתכלת על העתיד….ואומרת יש עוד שבוע…זו הדרך להצלחה…..את תגיעי לשם…אין מצב שלא…
        בהצלחה
        איה

היי ענבל, אז באמת שיהיה הצלחה ומקווה שגדולה הפעם.
        שלא יהיו נפילות בשבת, תמיד איתך..
        אוהבת גאולה

• שלום לרוסנה המדהימה !
        יקירתי, מי כמוך יודע שאם היינו כותבות יחד רשימה של תירוצים
        היינו מגיעות למגילה ענקית.
        אין תירוצים, אין קשיים, אין בעיות – יש רק אתגר !
        בהצלחה
        חלי ממן

• ברוכים הבאים לפורום…..:)
        כמה טוב שאת איתנו:)

• קודם יפה שבפרק זמן שלא הית עלית רק קילו ששמאות
        את יודעת שתינוק כשהוא מתחיל ללכת הוא נופל המון והוא ממשיך ליפול אבל לא מוותר עד שהוא מתחיל ללכת
        אל תוותרי גם אם נופלים צריכים ישר לקום ולהמשיך הלה
        לא להגיד יש מחר יש עד את ההיום
        כי כולנו מעידים מידי פעם אבל החשוב להמשיך מהנפילה הלה ולא להנציח אותה
        אז בהצלחה

היי בובה…..
        הסיפור שלך מאוד מזכיר לי מישהי שאני מאוד אוהבת…ולא אגלה מי זו….ייתכן שזו אני וייתכן שזו חברה קרובה…
        בכל מקרה, אני רוצה שלא תחשבי על כלום בדקות הקרובות…אלא רק תעצמי עיניים..תדמייני שביל עם אבנים צהובות יפות וחדשות…השביל מוביל אותך לשני שבילים…שביל שבו יש הנאה לטווח הקצר והפסד לטווח הרחוק, הוא מלא בהפתעות…ושביל אחר שבו יש עבודה קשה, אתגר, אבל בסיומו מצפה המתנה הענקית מכל..באיזה שביל את בוחרת? בנוסף, נסי לדמיין את עצמך בשני השבילים…באחד העתיד שלך כפי שאת היום..ובשני העתיד שלך כפי שבחלומות שלך את רוצה להיות…באיזה שביל את בוחרת?
        מה את מוכנה לעשות בשביל לצעוד בו? בשביל להגיע למטרה שלך?
        ברור לך שהכוח האמיתי נמצא בתוכך, הרשי לעצמך לגעת בו..להשתמש בו…להעזר בו…לבכות לו…
        מאמינה בך
        איה

גם אני הגעתי למצב הזה של איבוד שליטה אחרי שנכנסתי לשמירה… אני לא יודעת אם את בשמירה או לא אבל הורדת 20 ק”ג וחשוב שתשמרי עליהם ולא תאבדי אותם.. כמו שמזל אומרת “אלו פנינים יקרות!!!”.
        הייתי מרשה לעצמי ביס מפה ועוד ביס משם…הרי זה רק ביס,מה כבר יכול לקרות?? אבל ככה אנחנו השמנים וככה תמיד נהיה ובגלל זה חשוב לשמור על מה שיש לנו ובטח שלא לאבד שליטה.. גם אם נשברים לפעמים ונופלים אין מה לעשות חייב לקום ולהמשיך הלאה.. שיהיה לך המון המון בהצלחה.
        תמיד כאן בשבילך,קורל =] .

• היי בננות……
        מסכימה עם מה שכתבתן…:)) זה כייף ומחזק…
        סיוון בהצלחה בובה, שימי את העבר בצד, והתחילי מחדש כאילו זו הפעם הראשונה….זו העצה שלי לכל התושבות החוזרות…כאילו זו הפעם הראשונה שאתן נתקלות בתוכנית….
        כאילו זו הפעם הראשונה שאתן מתאהבות…
        עם פרפרים בבטן והכל…:)) יאללה למטרה…היא שם..
        רק מחכה שתכבשו אותה…
        לילה טופ
        איה

• היי ורה..:)
        דבר ראשון לא להתייאש ! זו רק גדר קטנה לפני הקפיצה הגדולה לשינוי המשמעותי בחייך….
        שנית, גם אני למעלה מ – 6 שנים כבר סטודנטית ואני יוצאת מהבית עם התיק הקטן של חלי עם כל הארוחות….
        לוקחת 3-4 כריכים ענקיים ומלאים בכל טוב ופירות ונשנושי ירקות, דואגת לצייד את עצמי עם דיאט קולה…וכשאני שבה הביתה אני אוכלת ארוחה חמה…ומרק ועוד כל מיני…
        ההפסקות שם מעולות…זה אומר שכל הפסקה שנייה את צריכה לאכול…יעני כל שלוש שעות ארוחה…..

במידה ואת לומדת במקום שיש בו מסעדות למשל כמו באוניברסיטה, אני מוצאת שם כמעט בכל מקום מה לאכול ….
        איפה את לומדת?
        לאיזו עזרה את זקוקה?

הנה כמה עצות שימושיות מניסיון:
        1. אומנם אסור לאכול אבל מה עם לשתות?- אם מותר לשתות דאגי תמיד לבקבוק מים על השלחן, עוזר להפיג את הרעב (השבוע התחלתי להביא לשיעורים תרמוס עם תה ללא קפאין- זה כמו מים רק טעים הרבה יותר)
        2. בכל יום אני מתכננת מה אני אוכל באוניברסיטה במשך כל היום ונערכת בהתאם
        3. קופסא עם ירקות חתוכים או סלט ענקי או ירקות קשים מבושלים כמו ברוקולי כרובית וגזר
        4. כלל חשוב- אין ארוחה שלא ניתן לנייד. כחובבת פסטה אני לוקחת בקופסא כוס וחצי פסטה עם ירקות קלויים בכפית שמן או פיתה קלה עם חומוס וחזה עוף בגריל או גיבץ' עם חתיכות חזה בקופסא ואוכלת יחד עם פיתה קלה וחומוס
        5. תמיד אפשר להחליף את ארוחת הערב והצהריים.
        6. פעם בשבוע (בימים שאני מסיימת בשמונה בערב) אני עושה תפריט סנדוויצים
        7. בלימודים אני תמיד רעבה ולכן אני מחליפה את ביניים בוקר עם ביניים ערב

אם תספרי לי מה את אוהבת לאכול אשמח להמשיך לסייע
        בהצלחה
        חנה

• ציפי הי
        אני ניסיתי המון פעמים להיתקשר אליך
        הפלאפון שלך לא זמין
        רציתי להודיע לך שנפתח הפורום
        וכל הזמן לא זמין
        אחרכך היגבתי להודעה שלך
        קודם כל משלא מכיר אותך אני אספר
        ציפי היא אישה מקסימה סבתא
        אם כוחות ברזל היא בתוכנית והיא כבר הורידה מעל 30
        גם כשהיא לא יורדתצ היא ממשיכה
        וכולנו צריכים להוריד את הכובע לפניה
        ראיתי תמונות לפני והיום היא נראת מהדימה ואינשאלה את תגיעי ליעד
        אוהבת אותך רוסנה

מוצגים 15 דיונים – 66,316 עד 66,330 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות