חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 66,301 עד 66,315 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • היי טלי……
        תגידי לי מהי נקודת הפתיחה שלך….אני אבנה לך יופי של מסלול…..
        בעקרון, אם הייתי מתגוררת כיום במוצקין..סביר להניח שהייתי הולכת(אבל אני לא דוגמא, כי אני כבר בכושר מעולה:)), הייתי צועדת לי מאורט מוצקין, עד למוצארט וחזרה, דרך הרחובות הקטנים ולא דרך הכביש הראשי…זה מספיק…..ויש על מה להסתכל בדרך..:)
        אגב, יש פקח דו”חות עירייה ממש חתיך שמסתובב לו בגושן כל הזמן..הוא נראה כמו החשפנים שמזמינים בסרטים:)), תמיד כשאני רואה אותו אני תוהה לי האם הוא באמת פקח או מה? :))
        טיול נעים, חפשי אותו…חהחה
        סופשבוע קסום
        איה

• היי בנות…..
        איזה כייף לשמוע את הפרגונים האלו..
        ולאסנתי אכן מגיע חופשה מדהימה….ויום נישואין מטורף!!
        ברוכות הבאות לפורום…טוב שאתן פה:))
        סופשבוע קסום
        איה

לסיגי וציונה המקסימות…
        תודה רבה לכן על הפירגון אני אתגעגע

• לגבי המאפין…בדרך כלל מכינים אותם או עם חלב/שמנת/חמאה/מרגרינה…והם עמוסים בשומן…ועל מנת שאנחנו נוכל לאכול אותם כ.ארבע על פי המתכון שנתנו לכם האופציה היחידה היא עם חלב 1%…לגבי התרכיז תפוזים, את יכולה להוסיף אותו למתכון בלי קשר לתפוחים…
        אבל לצערי אין תחליף אחר לחלב…
        סורי
        סופשבוע קסום
        איה

• לכולנו קשה אבל צריך ללמוד להתאפק אני מציעה לעשות רישום של מה שנכנס לפה,אפשר לאכול עוד פרוסה עם ריבה במקום ליפול על עוגיות ודברים משמינים לחכות 10 דקות לפני שאוכלים את מה שמפתה אותנו האם כדאי לאכול את זה עכשיו לשאול את עצמי בקול רם לשתות הרבה להיות מוכנה מראש אם האוכל לכול הארוחות
        ולא להכניס פיתויים הביתה ואני בטוחה שאם היא תעשה רק חלק מזה היא תצליח אני בטוחה שהיא תצליח כי הרי היא כבר הצליחה לרדת כשהיא עשתה תוכנית אז בלי ייאוש כי הוא לא מביא אותנו לשום מקום מחזיקים לך אצבעות ובהצלחה אוהבים אותך

כמה נחמד מצידך לדאוג ככה לחברה שלך !! אני רואה שאנחנו מזדהות בהרבה דברים ,גם לי יש חברה עם סיפור דומה לזה של חברה שלך.. היא עלתה את כל מה שהיא ירדה,ואני מנסה כמה שיותר לתמוך בה אבל מצד שני אני גם לא יכולה ללכת איתה “ראש בראש” ולמנוע ממנה לאכול כי בסופו של דבר זו החלטה אך ורק שלה.. וזאת למרות שהיא גם רוצה לרדת .. אבל אי אפשר גם לאכול אוכל הוא לא בתפריט וגם לרדת במשקל..אני מבינה שחברה שלך מאוד מאוד חשובה לך ואת מעוניינת לעזור לה,אבל קחי בחשבון שזאת החלטה שלה.. ואם היא לא מצליחה לחזור לתלם כנראה שהיא עוד לא נכנסה לזה ממש חזק ,אפילו שהיא כבר ירדה במשקל כמו שאת אומרת (ועלתה הכל בחזרה). תנסי להסביר לה שחבל לזרוק לפח את כל מה שהיא ירדה בצורה כזאת,שתנסה לחזור לתלם ע”י רישום למשל,לי אישית זה עשה פלאים,מאז הרישום אני יורדת (אמנם לא הרבה,עניין של גרמים,אבל יורדת,והרי זה מה שחשוב) וגם אם אני עולה זה לא הרבה,אל תלחצי עליה,פשוט תהיי שם בשבילה בכל מצב..
        בהצלחה לשתיכן,קורל.

• היי גל….:))
        בחיים אבל בחיים לא אבקש מאנשים אחרים לעשות משהו שאני בעצמי לא עושה…ולכן בובה יפה, תגשי לעמוד הראשון או השני של הפורום ותראי שם את הודעת:”שיר השמירה שלי” ויש שם שתי תמונות שלי, לפני ואחריי, דבר ראשון נתתי דוגמא אישית ושמתי את התמונות שלי ולאחר מכן ביקשתי מכל השאר תמונות…
        אז כפיצוי על כך…אני רוצה..המממ…כוס קפה :))

שנית, עצם זה שהשתמשת במילה “נלחמת” מזכירה לי שכל עוד שהרגשתי בתוכנית שאני נמצאת במעין מלחמה. הדרך הייתה לא קלה..אז דבר ראשון, עצה ממני, תנפנפי לשלום את כל מה שקשור למלחמה ולתוכנית…זה לא עובד טוב….וכן זה בעיקר פסיכולוגי..:)ברגע שהגוף והנפש יודעים שהם צפויים למלחמה, כאב, הם באופן אוטומטי מנסים להתנגד…אז המנעי מחשיבה כזו.
        כשמגיעים לשמירה הדרך כאילו נראית שונה, אני מזדהה לחלוטין עם שכתבת, אך עם זאת, תכלס, הדבר היחיד שהשתנה הנה המטרה.
        כל התהליך אנו רוצות להגיע לפסגה(משקל היעד) וכשאנו מגיעות לשם לעיתים נדמה שאין לאן להמשיך. אז הרשי לי לומר לך שלהגיע לפסגה הרבה פעמים יותר קל, מאשר לשמור על יציבות ולהשאר שם..אז זוהי המטרה החדשה שלך…שימי אותה בראש סדר העדיפויות..מלבד זאת, 6 ארוחות ביום כרגיל, מים כרגיל, פעילות גופנית כרגיל וכמובן 2 מנות מותרות…יאמי..:)
        פנינת חוכמה במיוחד בשבילך…
        “פעם הייתי עושה במציאות אהבה עם האוכל..במקום לאהוב את עצמי..היום אני אוהבת את עצמי..ועושה אהבה עם דברים אחרים..
        דברים משמעותיים..לא אוכל…”. זה מה שמחזיק אותי..
        אוהבת
        איה

• יאאאא איזה כייף שנכנסת לפורום…..:))
        אני שמחה שאת פה, אני בטוחה שיהיו פה הרבה משתתפים
        שישמחו לקבל ממך מידע רפואי עדכני בכל הקשור לבריאות, תזונה ופעילות גופנית….
        למה גילית להם בנות כמה אנחנו?
        איך המרגש שאין לך יותר אחות תאומה שמנה?
        אוהבתתתת
        איה

היי מורן,לא מפתיע שאת גאה להיות אחותה התאומה של איה. פשוט מקסימה.
        תודה רבה על הטיפים והמידע =]

שלום לך
        מה שלומך?
        איזה כיף שאת פה נותנת טיפים מאוד טובים לגבי ספורט
        ואני מקווה שתמשיכי לתת טיפים
        ולכל מי שלא מכיר אותה היא התאומה של איה
        אבל לא דומות בחיצוניות
        אבל דומות בנחמדות ובעזרה לזולת
        תודה אוהבת רוסנה

• התמונות מופיעות בהודעת:”שיר השמירה שלי”, בעמוד הראשון או השני של הפורום….תכניסי אותה להודעה, התמונות שם..
        ואני שמחה שהתמונות שלי מחזקות אחרים..:))
        בהצלחה
        איה

• היי חנה…..
        באיזה קמח מדובר רגיל או מלא?
        כי בקמח רגיל, 25 גרם ממנו זו מנת פחמימה אצלנו, בערך 80 קלוריות…זה בערך שתי כפות שטוחות …
        בתיאבון
        איה

• שלום טלי, איזה חמודה,תודה על הפרגון
        הצוות שלי באמת מדהים !
        אני מאמינה שאפשר להשיג הכל, לא רק בתוכנית.
        בהצלחה
        אוהבת
        חלי ממן

• שלום קורלי !
        כל הכבוד על הירידה במשקל !!
        תודה על הפרגון למזל, שמחה שהיא עוזרת לכם להגיע למטרה.
        תודה על הפרגון, אתם מעניקים לעצמכם את החיים החדשים, אני רק מראה את הדרך..
        בהצלחה
        אוהבת
        חלי ממן

• היי בובה…
        אני זוכרת אותך מק.אליעזר, מדהימה !!
        בכל מקרה, זה עניין אישי לגבי המנות המותרות, בעקרון בשמירה מגיע לך 2 מנות מותרות, אם את מרגישה שבשביל ההרגשה שלך את רוצה לרדת עוד קצת, אז תאכלי רק אחת…אבל לא חבל??

בהצלחה
        איה

הי אני גם חודשים בשמירה ויש לי את אותו בעיה אם המנה מותרת הנוספת , אני רוצה לרדת עוד כמה
        אבל לצערי לא כל כך הולך לי
        אבל אני לא מתיאשת
        ממשיכה קדימה אם כל הנפילות וגם כשאני אגיע ליעד שאני רוצנ שזה לפחות עד חמש קילו
        שמה אני אוכל שתיים בכיף וכשתגיעי ליעד שלך תוכלי בכיף והצלחה ושותפה

• קודם כל תודה על הפורום המקסים שלי אישית מאוד עזר בעבר ובטח יעזור ליגם והווה ובעתיד
        אני אישית שמחה ששמת את איה בתור מנהלת הפורום
        כי היא יודעת לעשות את העבודה מצויין
        וגם היא אצמה עוזרת לי מהיום הראשון שניכנסתי לפורום הישן
        אז שיהיה בהצלחה בפורום אוהבת רוסנה

• היי טלי….
        ראשית, אני מאוד אוהבת את התשובות שלך פה לבנות..כל הכבוד !!
        שנית, אני גדלתי במוצקין…ומכירה אותה היטב, מה המסלול שלך?
        5 ק”מ נשמע לי מעולה, ואת האמת המאמן כושר שלי גילה לי שהמהירות לא משנה כל כך…אלא אם את מתאמנת למרתון…
        בגדול, צריך להביא את הגוף בתחילה לדופק מהיר..אז תתחילי בהליכה מהירה, ואחרי עשר דקות, רבע שעה תעברי לדופק קבוע, גבוה ויציב, אך לא גבוה מדי…במצב כזה תהליך שריפת השומנים הוא הכי גבוה, זה לפחות מה שהוא אמר…
        והדשא של השכן תמיד יותר ירוק…לא יעזור כלום…שילכו יותר מהר…כולם מגיעים בסוף לאותה נקודה…

ולכאלו שלא עוסקים בפעילות גופנית, זה בסדר גם לרדת תחנת אוטובוס אחת לפני הבית וללכת ברגל הביתה…או ללכת לקניון הקרוב ולעשות שם סיבובים…זו גם הליכה…העיקר לא לשבת כל היום על כסא…או על כורסא מול הטלביזיה…
        בנוסף, ניתן גם בבית לעשות עיצוב למשל(לכל אלו שמתכננות לקחת את החורף כתירוץ), לקחת קופסאות שימורים ביד ולעשות תרגילי עיצוב, לקחת סירים ולעשות עליהם אירובי כפי שפעם רחלי מהפורום הישן הציעה..:)

בהצלחה
        איה

• איה אני חולה על השירשורים שלך
        ראשון לנסות להיות כמה שפחות בבית ובטח במטבח
        לעשות טיולים , למי שיש ילדים לשחק איתם במקום לחשוב על האוכל ולהכין הרבה מרק ירקות לנישנושים ולקוות לא ליפול אוהבת רוסנה

• תודה על המחמאות..:)
        ותעשי לי טובה קטנה….אל תעריצי אותי….תשתמשי בי..נצלי אותי…..כדי שתעריצי את עצמך…..אם לא עכשיו….אז בעתיד הקרוב…..זה יותר חשוב….
        ולגבי הקבוצה…..תתקשרי למוקד, יתנו לך פרטים.
        בהצלחה
        יום קסום
        איה

מוצגים 15 דיונים – 66,301 עד 66,315 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות