חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,196 עד 66,210 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • תודה רבה על הפרגונים:))
        כמה טוב שאת בפורום..:)
        שמחה שיצאת מחוזקת…..זו הכוונה
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

• ענבל….את רצינית? לא אכלת כלום עד שלא עניתי?
        אני בהלם…בובה, אני לא פה 24 שעות…..לא משנה, העבר הוא רק עבר…..
        שמחה שקמת היום ליום חדש, מאורגן ומסודר עם כל האוכל הדרוש לך……
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

• היי רוני…..
        ברוכה הבאה לפורום..:), כמה טוב שאת איתנו..:)
        שמחה שנהנית אתמול במפגש והכי חשוב שיצאת עם המון כוחות, זו המטרה !!
        היחידה שיש לה חלק בהצלחה שלך היא את, פרגני לעצמך!!! ההצלחה שלך היא האושר שלי…
        שבוע קסום ומוצלח
        איה

• מצויין שחזרת לתוכנית… את נותנת כוח לבנות האחרות!
        שיהיה לך בהצלחה 🙂

בוקר טופ ענת…..
        זה לא משנה איפה ואיך….מה שמשנה הוא שקיבלת החלטה ואחריות ומחוייבות להצליח…..הניחי את העבר בצד, שרטטי את ההווה והעתיד….ואמרי לעצמך שהפעם זה יהיה שונה, הפעם זה לתמיד, הפעם אני אנצח את השומנים….
        בהצלחה
        איה

• אוך… כמה שאת צודקת….

• תודה יקירה אין מילים בפי להודות על הפרגון האמיתי
        בהצלחה בהמשך
        שמרי היטב על הקיים בצלילות דעת ושפיות את נראית מליון דולר

בדרך לארוחת לילה אז לילה טוב לכולם,תירדמו עם מחשבות חיוביות ויעד למחר
        בהצלחה

• משכותבים אליך הוא נכון
        אני מכירה אותך ולא ידעתי
        שאליך דיברו
        קודם כל היום שבמקרה ראיתי אותך לא זיהיתי אותך
        את נראת מיליון דולר , אני מכירה את ענת
        מהפגישות אצל אהובה וגם מעבודה
        והיא באמת נהדרת והיא תמיד מוכנה לעזור
        והכי היה שווה שהיום היא לא זיהתה אותי חחחחחחחחחחח
        אוהבת רוסנה

• ענתי יקירה,
        דווקא היום לאחר כל כך הרבה זמן נפלתי וב ע נ ק !!!! אכלתי עד רגע זה הכל מהכל וכמויות שלא נדע….אני פשוט עוברת משהו… עוד סוג של משברון וזה הוביל אותי מהבוקר למתוק/מלוח ושוב מתוק…. ענתי, כנראה שאני חייבת לחזור לקבוצה יותר דחוף מדחוף ועוד לפני כן זקוקה נואשות למילה ממך ולחטוף קצת בכדי לחזור עוד הרגע לתלם, אנא עזרתך בבקשה, אני זועקת “הצילו”!!!
        ב ב ק שה – עזרה/שיחת טלפון/משפט אחד ואני שם מיד מתייצבת למסדרת כמו חיילת על מדים, עשית לי את זה בעבר ועמדתי במסדר ויצאתי אחרי כן ל”רגילה” אז אנא ארנא עזרתך המהירה…
        תודה יקירה
        אורלי

• היי….
        כמה צחקתי שקראתי את ההודעה שלך…:))
        אני וחברותיי מתמוגגות על הגזים האלו בגלל הירקות…:)
        בכל מקרה, אין הרבה מה לעשות..אני טוענת שעדיף “לאבד חברים מאשר לשמור דברים בבטן”..:), אבל ברצינות…הוסיפו לבישולים קימל..זה ידוע שמפחית גזים…
        שמחה שהתוכנית היא חלק מחייך….את תצליחי ובגדול !! הפעם את תנצחי את השומנים…..
        מאמינה בך ואוהבת
        איה

אין לך ממה להתביש אנחנו בני אדם ולכולם יש גם נשים וגם גברים. העצה שלי אליך זה לשים כפית קימל בירקות זה סופח גזים
        אתמול שמתי את זה במרק ירקות וזה עשה לי פלאים או שיש כדורי פחם שמוכרים בסופר פארם פשוט גשי ותשאלי.

בכל מקרה יש לך , לכי הצידה ושחררי.
        יום נפלא דורית

דורית

• בוקר טופ גאולה…..
        כמה מוכר לי בעיית המים…לא חושבת שיש מישהו מאיתנו בתוכנית שלפניה היה שותה מים בכמויות שאנו שותים עכשיו. אבל…נכון שכל החיים רצינו שיקוי פלא שיגרום לנו להפחית במשקל…אז הנה..זה ידוע גם מחקרית וגם מניסיון של אנשים כאן שמים זה שיקוי פלא, תרופה של ממש, אז פשוט להרגיל את הגוף לצרוך מים ואז אט אט הוא מתרגל לבד לבקש זאת. פתחי את הבוקר עם נס קפה ולאחריו שתי כוסות מים עם תרכיז לייט(יש במלא טעמים יאמי), הצמידי אלייך בקבוק מים של ליטר וחצי וכל ארוחה כוס לפני וכוס אחרי, ואמרי לעצמך שאת שאת חוזרת הביתה מהעבודה הבקבוק נגמר, לאחר מכן בערב בבית שוב הכיני קנקן תה גדול והציבי מטרה לסיים אותו לפני השינה…
        בהצלחה
        איה

• יא אני בהלם, איך הספקת כבר להכנס…:)
        בכל מקרה, תודה רבה על הפרגון, אבל יקירתי רק בזכות זה שאפשרת לעצמך להבין, להרגיש, לקבל החלטה, להתחייב ולסמן מטרה…את תגיעי לשם…:) ואין יותר בטוחה ממני שאת תשיגי זאת….ועוד בדרך מהנה וכייפית ואמיתית….
        ואת תהיי “פצצת על” !! ולא חתיכה…..:)
        תזמיני אותי לים…בקיץ…:)
        מאמינה בך
        איה

גם אני מאוד נהניתי היום בקבוצה, בהתחלה התבאסתי לראות שאפרת לא הגיעה אבל אחרי הסיפור חיים המעניין שלך הרגשתי בדיוק הפוך, שלפעמים כיף לשמוע מישהי אחרת שנותנת טיפים שונים, שמספרת סיפור חיים שונה ויצאתי ממש מחוזקת היום, אמרתי לעצמי אם היא רזתה 43 קילו אז מי אני שלא אצליח לרדת את ה-15 שאני רוצה? ואם היא ככה רזה אז למה אני לא מאמינה בעצמי שגם אני אהיה אי פעם רזה. ועכשיו ישר נכנסתי לאתר וקראתי את כל הסיפורים של אלו שרזו והבטחתי לעצמי שיבוא יום וגם אני אשלח את הסיפור שלי עם התמונות של הלפני והאחרי, אפילו בחרתי תמונה של הלפני…חחחחח…
        אז המון המון תודה, היה פשוט כיף כיף כיף היום!!!
        את מדהימה!!

• היי בובה….
        ראשית, אנחנו לא מחזירים הודעות למייל אלא רק כאן על גבי הפורום.
        שנית, דרך האבנים הצהובות זוהי המטאפורה שלי לתהליך….הכנסי להודעה של אנונימית…שם תיארתי לה את הדרך..
        ואפשר לאכול חצי סנדוויץ בר כמנה מותרת, חצי בגט זה יותר מדי…
        בהצלחה
        איה

• טעות קלה……לא 25 אלה 15 קילו!!!!

קודם כל ברוכה הבאה ובהצלחה, חבל שלא התמדת בקבוצה כי זה מה שחלי אומרת גם אם עולים אז אם ביקורת ולא להשתולל. אני בתחילת הדרך מדקלמת את חלי , אבל כולי ציפיה לראות את עצמי רזה! אז שיהיה בהצלחה ושמרי על עצמך! מירבית

העיקר חזרת
        אז שיהיה לך בהצלחה

יקירתי אני בטוחה שהפעם זה לתמיד…:))
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

• מזל טוב לחברה, אבל זה לא אומר שזה יעלה לך בק”ג, אני אישית ממליצה לך להתעלם מהעוגה, לא להתפתות אין צורך, השתדלי לאכול דברים שמותר סלטים ואם תהיה גם איזו פשטידה, ממליצה לך להכין פשטידה טובה שיש באתר, ואם לא אשמח לתת לך אחת, ותדעי שאת אוכלת משהו בריא שהכנת ולא עתיר גבינות ושומן.
        מקסימים תכיני סלט גדול עם רוטב לייט, עשיר בירקות צבעוניים שגם הוא בריא. ושיהיה בהצלחה. טיפ לעוגה, תגידי שאת לא חשה בטוב ואת לא רוצה שיכביד על הקיבה חחח “תרתע משמע”

הכי חשוב : אל תרגישי מסכנה!! תאמרי לא תודה בחביבות אך בהחלטיות…תהי גאה בעצמך..אני באופן אישי מעדיפה מנה מותרת לבד…עם עצמי..בשקט..בלי מבטים והערות של- את בדיאטה לא? אז למה עוגה…אז דווקא טוב שאכלת כבר וביומולדת תרגישי גיבורה וחזקה ותאכלי לפני שלא תהיי רעבה!! יהיה טוב!!בטוח!!ו…ספרי איך היה…

• חוץ מהזנב שצומח…(: קחי לך עשר דקות לארוחה קלה..מגיע לך!!אם היית חולת סכרת ;שחייבת לאכול ולא הסוכר יצנח..היית אוכלת נכון? זה נטו בשבילך וימנע התקף רעב חסר שליטה…אז חשבי עלייך..אם לא את אז מי…מגיע לנו!!!בהצלחה!!

מוצגים 15 דיונים – 66,196 עד 66,210 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות