חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 66,181 עד 66,195 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • היי…
        ברוכה הבאה לפורום..:)
        לצערי, אין לנו עדיין קבוצות באיזור ירושלים.
        העצה שלי אלייך היא לנסות לבד עם התפריטים שיש לנו באתר ובאמצעות תמיכה וירטואלית מהפורום….
        בהצלחה
        איה

• היי שרית….
        אין קשר לא מדעי ולא בכלל בין גלולות למניעת הריון לבין ירידה במשקל לצד זה או אחר…אני במהלך כל התהליך נוטלת גלולות כאלו ועוד הרבה אחרים….
        הצמדי לתוכנית….התוצאות יגיעו…
        בהצלחה
        איה

• שרית זאת אני
        רוסנה
        ותודה על הפירגון
        פעם שנאתי שאמרו לי גדולה מהחיים
        היום אני אוהבת את השפט הזה

אני גדולה מהחיים
        ותדעי לך שכל אחד יכול
        להרגיש גדול מהחיים אם הרבה רצון
        בהצלחה רוסנה

• ראשית, אני שמחה על הירידה שלך, כל הכבוד!!
        שנית, ההרזייה אכן לעיתים מעניקה את אותותיה על גופנו לאחר התהליך, אך כפי שחלי אומרת:”גם קרמבו מגיע בעטיפה”…
        אני הייתי ממליצה לך לגשת לרופא עור ולראות מה הוא ממליץ..
        בהצלחה
        איה

• היי בובה…..
        ממש כייף לקרוא את ההודעה שלך ועוד יותר לדעת…שהאסימון אכן נפל…בבקשה התחילי לדאוג לעצמך..זו תהיה התודה האמיתית..
        שבוע קסום
        איה

• הי
        אני עושה מנה מותרת קבוע ביום שני אחרי השקילה
        מתוך שטוב לי אם זה
        אבל לא משנה איזה יום בשבוע את עושה העיקר שאת אוכלת
        אז קדימה תוכלי מתי שמתחשק לך ותהני ממנה רוסנה

• היי יעל,
        למה לך לעשות תפריט פוש? הוא מתאים רק במצבים מסויימים ואני בטוחה שאם את בהריון אז גם זה שיקול לא לעשות תפריט פוש.
        אני יכולה להגיד לך שבמהלך הדיאטה כל שבוע ירדתי בין חצי לקילו וחצי, ופעם נתקלתי בתפריט הפוש בפורום והחלטתי לעשות אותו כדי לנסות לרדת יותר באותו שבוע, בסופו של דבר זהו השבוע היחיד שלא ירדתי גרם. עוד לפני שעליתי על המשקל שאלתי את חלי למה היא לא מדברת על תפריט פוש והיא אמרה לי כי את לא צריכה אותו והוא סתם יזיק לך כשעליתי על המשקל הבנתי למה…. בכל מקרה תבדקי עם המנחה שלך לפני שאת משנה תתוכנית

מניסיון שלי עם פושים לא מומלץ זה רק מביא חשק להכ בבת אחת כדאי לך תפריט רגיל ולא פוש אני מבינה שאת בהריון למה החיפזון שימרי על עצמך ותאכלי מה שאמרו לך עם זה 1200 או 1600 קלוריות ועל תעשי לעצמך נזק כי פושש יביא לך לבולמוס ושוב מניסיון מאמי אני מדברת

• בובה….
        ראשית כל, תודה על הפרגון והמתח..:)
        שנית, זה אישי מדי ואני שומרת זאת למשתתפי הקבוצות בלבד…
        יבוא יום…
        איה

• חבל, תהני מהדרך,תהני מכל ק”ג שאת יורדת ונראית יותר טוב, ומקבלת מחמאות… לדעת את משקל היעד זה סתם מלחיץ ומיותר.

כשמגיעים למשקל היעד, יודעים…. פשוט נראים נפלא… ומרגישים מדהים….. זו תחושה אלוהית, כדאי להתאמץ, להשקיע ולהגיע….

בהצלחה,

🙂 רבקהל”ה

יש טבלה שנקראת BMI שלפי זה מחשבים את המשקל יעד, כמובן שלזה מוסיפים גיל,הריונות ועוד…

אין ספק שהסקרנות הורגת !!! פשוט תעשי תוכנית ואל תחשבי על זה.
        בהצלחה דורית ע

היי מירבית,
        בעיקרון משקל שמירה הוא אינדבדואלי, זה תלוי בגיל, בגובה, בלידות ועוד כל מיני…
        אבל אם את רוצה לקבל תמונה כללית של פחות או יותר מה משקל היעד שלך תחפשי באינטרנט מחשבון BMI ולפי נתוני גיל וגובה הוא ייתן לך תחומי משקל תקין.
        עצה שלי, לפעמים כדאי לעזוב את משקל היעד שלך בצד, אני לא מכירה אותך ואין לי מושג כמה את רוצה/צריכה לרדת אבל אם אני הייתי רואה על ההתחלה שאני צריכה לרדת 25 קילו לא בטוח שהייתי מעודדת ומחוזקת….

• סקרנית לראות!!
        כל הכבוד לך על ה-20 קילו!! הקילומטרים האחרונים במסע הם תמיד הכי קשים אז פשוט אספי את עצמך והיצמדי לדף כמו בהתחלה וזה יבוא…לכי להסתכל בגלריה על כל הרזים והרזות שבטוח מתישהו גם נתקעו כמוך אבל הגיעו לשם בסופו של דבר, זה בטח יעזור לך..
        בהצלחה, אהובה

אין כמו להסתכל על תמונות ישנות ולראות כמה רזינו, כל הכבוד המשיכי והחזיקי מעמד!! ובהצלחה בק”ג הבאים!

תאמיני שרק מלהיסתכל על התמונות את יכולה להבין איפה הית ולאיפה את רוצה להגיע שזה היעד שלך עד 8 קילו
        ותמיד תשמרי על התמונה כדי לדעת לאיפה את לא רוצה להגיע
        בהצלחה רוסנה

• היי ענת,
        אין לך מושג איך אני מזדהה איתך, כל מילה שלך נכונה ואמיתית
        ואני עשיתי בדיוק כמוך עם הבגדים ועכשיו הכל צמוד ומגעיל אבל זה מה שנתן לי את הכוח לחזור לקבוצה.
        אין ספק שהקבוצה נותנת המון כוח וגם המחשבה של “צריכים ללכת להישקל אוי רק שאני לא יעלה” נותנת המון מטויבציה.

אין ספק שאחרי מה ואיך שרשמת תחזרי מהר מאוד לעצמך (וגם אני).

המון בהצלחה
        דורית

• אני בקבוצה של הקריות אצל חלי, אז מה היה הסיפור??? שתפו גם את הפורום??

איזה כייף לקרוא את הפרגונים..:)
        ועוד יותר כייף שנכנסתם לפורום, והענקתם נוכחות מרשימה לכרמיאל. תודה על המחמאות אבל אתה בטח יודע שזה רק בגלל שגרמתם לי להרגיש בנוח…והייתם מוכנים לשתות בצמא את דבריי..:)
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

• תמיד בהתחלה יש ירידות גדולות, תחשבי טוב אולי עיגלת פינות, גנבת ביסונים קטנטנים??? אולי פשוט שמרת השבוע ולבשת בגדים כבדים??? הכל יכול להיות, תבדקי היטב היטב מה השוני?? והכי חשוב המשיכי להיצמד לתפריט זה עובד!!! בהצלחה מירבית

האם את לפני המחזור?
        זה יכול להסביר את העליה…

אני יודעת שזה מבאס שפתאום עולים במשקל לאחר שעושים תוכנית כמו שצריך אבל לגוף יש כל מיני שינויים שאולי זה מה שמעקב לך את הירידה (מחזור,הורמונים…)
        או אולי הופסת משהו שלא מתאים לתוכנית
        אני מציאה לך לעשות רישום ולתת למדריכה שלך שבוע הבא.
        ואל תחשבי למה פשוט תמשיכי בתוכנית.
        אני מאמינה שתראי שבוע הבא ירידה יפה במשקל (תוכנית מדויקת +רישום)

בהצלחה
        דורית ע

• תודה רבה על הפרגונים:))
        כמה טוב שאת בפורום..:)
        שמחה שיצאת מחוזקת…..זו הכוונה
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

מוצגים 15 דיונים – 66,181 עד 66,195 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות