חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,211 עד 66,225 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • הדיאטנית שלי אומרת שזה אותו הדבר. 6 כפות פחמימות= כוס(רגילה)

אני לוקחת שתי תפוןח אדמה קטנים
        ומרסקת לי בצלחת במקום להתחיל לחשב כמה מגיע
        שאת עושה פירה תשמרי שתי תופח אדמה בצד
        שני
        יש שלי של עדן 7 קלוריות והוא מעולה
        אפשר 3או 4 ביום
        אז בהצלחה

• מעוררת הערצה שכמותך!!

• אין כמו מים לירידה מזורזת (וטוב גם לעור הפנים). הטיפים לשמירה היא לחשוב כל הזמן שהשמירה היא בהשאלה ואם נזייף – נאבד אותה. להציב מטרות קטנות כפי שעשינו עד השמירה, לא לחיות בבועה שהיא הגעתי ועכשיו זה שלי. כי זה לא. בהצלחה ומאחלת לך שתגיע מהר ליעד הנכסף.

• הרגע הגעתי הביתה…אז לא נראה לי שהתשובה שלי רלוונטית, אבל בננות למה לא עניתן לה?
        בכל מקרה, ענבל, קחי את התפריט מול העיניים כי מה שאת עשית…נקרא אצלנו:”ליד התוכנית” ובגדול…..
        ואני מציעה לך תמיד לצאת מהבית מאורגנת….
        בהצלחה בובה
        לילה טופ
        איה

אחרי שכל היום חטאת תחזרי לתפריט זה תמיד מה שהמדריכות אומרות ותאכלי מה שכתוב לך בתפריט ואם זה קוסקוס אז 3 כפות

בהצלחה

• הכוונה שבנוסף ל-2 פרוסות לחם קל וכפית ריבה את יכולה לבחור מרשימת הפרות איזה מנת פרי את רוצה, תפוח, תפוז וכו'

• אני סומכת אליך שאת תעברי את צימר כמו גדולה אם יש בעיה תרשמי כל מה שאת אוכלת ככה תהיה בקונטרול
        מתה אליך רוסנה

• רק עכשיו חזרתי הבייתה מכל היום הזה… הסתובבתי בתל אביב עם חברה והיה כייף. לא נפלתי על כלום…
        תודה על המילים החמות, המרגשות והמחבקות.

ליאת ש.

• ראשית כל הכבוד לך שמצאת את הדרך הנכונה, אגב מהי דרך ה”אבנים הצהובות” – שתפי את כולם….

את נוהגת נכון, אני עושה אותו דבר, מציבה יעדים אך לא לאותו יום אלא לארוחה הבאה…. וכך ירדתי 43 ק”ג….

בהצלחה,

רבקהל”ה

אופ….הלוואי והיית יכולה לראות את עצמך מהעיניים שלי…
        כמה את יפה, מוכשרת, מדהימה וחזקה…שמחה שעלית על דרך האבנים הצהובות….”רק לארוחה הבאה”…זה מה שאני מבקשת…
        קטן עלייך….
        אוהבת
        איה

• כל הכבוד לך תמשיכי
        בהצלחה לשבוע הבא רוסנה

• היי מתוקה
        תמיד תחשבי חיובי!! לא להיות מסכנה תמיד תגידי אני רחלי ואני בתוכנית ואני אצליח להוריד את הק”ג שאני רוצה
        רחמים מתוקה לא עוזרים להצלחה אלה הם מתכון לכישלון.

ואת תותחית כבר ירדת יפה במשקל,
        אז קדימה לעבודה

דורית ע

אל תשכחי יקירה שאנו תמיד עימך , גם אם לא בתגובות שהרי אי אפשר להגיב לכולכך הרבה אז בלב מכיוון שאנו עוברות בדיוק אבל בידיוק את אותו מסלול הליכה שלך , וגם לי היה שבוע לא הכי הכי ובכלל חודשיים שלושה לא הכי הכי , אבל חזקי ואמצי והמשיכי אל תתייאשי מכיוון שאם תרדי מן הרכבת תתרסקי יקירתי אז המשיכי עם הרכבת למרות שהיא נוסעת לאט לאט ולפעמים גם אחרורנית וגם לי יש הרהורים כמו לך לכולנו .

שתיהיי חזקה בשבילך ובשבילנו .

יום טוב טלי .

אין לך מה להיות עצובה!! תהיי מאושרת שכולנו פה ביחד עושים את התוכנית,לפעמים יש עליות ולפעמים יש ירידות אבל אלו הם חיינו!!
        תמיייייד פה בשבילך,קורלי.

את לא לבד ואסור להיות
        אני פה איתך

גם אני פה בשבילך, אני לא יודעת למה את עצובה, הרי שכל ירידה מעלה חיוך של זהב, לאט ובטוח, אני מאחלת לך בהצלחה, ותאמיני בעצמך ותדמייני את עצמך רזה, זה עוזר, לי בכל אופן, אשמח לשמוע על התוצאה לאחר השקילה, וגם אני כמעט כל ערב, מתעדכנת ומעודדת, אני בתחילת הדרך התחלתי את השבוע השישי וסהכ ירידה 3.800 ק”ג ואם הרבה אירועים וחגיגות ואני גאה.אז בהצלחה.

רחלי תאמיני לי שלכולם קשה
        אבל את צריכה להיות שלמה עם החלטתך אם זה מה שאת רוצה זה מה שתעשי ותלחמי על כך!
        יכולים לכתוב לך להגיד לך ולייעץ לך אבל לעשות במקומך אף אחד לא יכול ואם את מאד רוצה וזה מאד חשוב לך אני בטוחה שתצליחי! חזק ואמץ! לא לוותר! אני כל יום נלחמת את לא לבד!
        תחשבי על הגזרה ועל הג'ינס החדש במידה קטנה יותר
        נ.ב
        סליחה שאני לא עונה לך במייל פשוט יש לי בעיה לשלוח מיילים אני יכולה רק לקבל.

• במהלך אחה”צ קראתי את השאלות והתשובות בפורום, קראתי את סיפורי ההצלחה של היורדים הגדולים ואני שמחה לגלות עוד אנשים כמוני. אנשים שלעיתים “נשברים” ואוכלים כאילו אין מחר, אנשים שנשקלים בכל דקה של היום, אנשים שלא רוצים להישאר שמנים אך מבינים שזה תהליך ותהליך דורש סבלנות.
        גם בקבוצת התמיכה שלי נאמרים דברים החודרים לליבי, אך לעיתים אני נשברת. והיום אני בנקודת שבירה. מחר זהו יום המפגש הקבוצתי, אני חושבת שעליתי יותר מקילו. אני יודעת שהקבוצה והדיאטנית יאירו את דרכי חזרה לתוך התהליך. אשמח לקבל תגובות גם מהצפון הרחוק.

כל הכבוד לך על הירידה
        ואם אנחנו עוזרים אז כבוד לנו
        בהצלחה רוסנה

קודם כל, כל הכבוד על הירידה!!! חתיכת ירידה!!! ואין ספק שקבוצות התמיכה עוזרות, אני לא יודעת אם זה דומה לחלי אבל אני יכולה לומר לך שאצל חלי זו חוויה, אני מקווה שבקרוב יפתח גם אצלכם סניף ותיהני מחלי, ועד אז האתר הייעוץ והטיפים והפורום חינם. המשך יום נעים! מירבית.

• רק בתור מנה מותרת, וחבל לבזבז…. ניתן לשתות מרק 10 בתוספת ירקות מרוסקים, זה גם טעים. עדיף להכין מרק ירקות ואז אפשר לאכול ללא הגבלה.
        רבקהל”ה

• תודה על הפרגון, גם השינוי שלך הוא אדיר, אין עליך.
        רבקהל”ה

מוצגים 15 דיונים – 66,211 עד 66,225 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות