חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 66,106 עד 66,120 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • שיהיה לך צוהרים טובים אם המון כוחות
        אוהבת רוסנה

• שיהיה לך צוהרים טובים והמשך יום טוב
        אוהבת אותך רוסנה

• מה עניינים ? איך הולך נגמרו כל ה”חגיגות” בתי-מלון,טיולים
        יאללה להמשך התוכנית הבריאה.
        בהצלחה !!

הי שרית
        מה שלומך מזמן לא שעמעתי ממך
        איך הולך לך
        אני תמיד מוסרת לכם דש
        לך לשושי ולציפי
        אז ספרי איך הולך
        אוהבת רוסנה

• בובה…תכנסי לעריכת שם משתמש, ובסעיף של השם אשר מוצג בפורום תשני את השמילי הזה…מה זה ?? :))
        סופשבוע קסוםםםם
        איה

שיהיה לך יום מקסים
        אוהבת רוסנה

• כל הכבוד לך שאת מעודדת אותנו לחזור כל פעם מחדש ותודה שאת איתנו בעליות ובירידות

• אני מתה על הכינוי שלך..:) ממש עושה חשק לחבק אותך, כי גם אמא זקוקה לחיבוק…אולי הכי בעולם..:)
        בכל מקרה יקירתי, אני גאה בך על הגישה שלך…ממשיכים הלאה, אסור להתייאש, אין לייאוש מקום בחיים שלנו וגם לא לתירוצים..
        מצד שני, בכל תהליך יש עליות וירידות…הורידי רגל מגז הלחץ…בסוף כולם מגיעים, מי כמוך יודעת שתינוק לא מתחיל ישר לרוץ, אלא צעד אחר צעד, וגם נופל לעיתים החמוד הקטן, אך הוא ממשיך לנסות עוד ועוד, עד שהוא רץ מרתון..אז למה שאצלך זה יהיה שונה, אינך בשר ודם? במה את שונה? הרשי לעצמך לא להיות תמיד חזקה…זה בסדר גם לעיתים להיות פחות חזקה, העיקר שיודעים מהי המטרה…וחוזרים למסלול…
        מאמינה שיש בך את הכוחות לדעת לעשות סדרי עדיפויות בחיים, וכשאמא מאושרת כולם מאושרים…מגיע לך…
        מאמינה בך
        איה

מאמי גם לי יכול להיות אלף ואחת סיבות לא להאמין אב מה שמחייב זה להאמין לדעת לקבל גם עליה כי ליפעמים הגוף לא משחרר כי לוקח למאגרים אני מאמינה שתיצמדי לתוכנית ותישתי מים שבוע הבא
        תהיה ירידה מאמי לא לרחם על עצמו פשוט לקבל את עצמנו לטוב ולרע
        תקומי מחר עם חיוך תחשבי חיובי ותאמיני לי רק ההרגשה הטובה בשילוב עם עשייה תניב לך פירות מקווה שעזרתי רחלי
        נ.ב. לא לוותר להמשיך הלאה ולא פלא שמים הם ניסים

לא להתייאש “לא קלה היא לא קלה דרכינו”
        אבל עדיין הסתכלי על ההשגים ולא על הנפילות וגם אם עלית מעט לא נורא תחשבי כך אם לא היית בתוכנית היית בפלוס גדול ומכיוון שאת בתוכנית את במינוס של 4 וחצי קילו למרות העלייה הקטנה

אל תשברי עכשיו כי את ממש במצב טוב וקורה שיש נפילות
        בהצלחה!!!!

מותר בתוכנית גם לעלות לפעמים
        זה חלק מהתהליך ואסור להרים ידים
        כי כל עליה היא לצורך ירידה
        עצה שלא תחלי במחלה שתצרת נפוצה כי אחרת תשברי מהר
        כשאני נכנסתי לתוכנית הבן שלי היה שלי הקטן היה בן שנתים וחשבתי שאם אני אעדר מהבית אחרי צוהרים יהיה נורא
        אז שתידעי לך שלא את צריכה לשים את אצמך במקום ראשון אחרת לא יהיה לך כוח בישבילם מניסיון
        היום אני גם יוצאת אם חברות וככה גם טוב לי לנפש ואני אמא יותר טובה
        אז קדימה בלי תירוצים ישר לעבודה ושבוע הבא יהיה יותר טוב
        בהצלחה רוסנה

היום יום חדש והשמש מאירה בחוץ והכל פתאום מתבהר (יש נטיה לאבד פרופורציות בלילה כשעייפים) אז באמת קמתי בבוקר ויאללה למלחמה… תודה רבה על התמיכה ריגשתן אותי
        סופ”ש נפלא

• תאכלי לך יום שישי מנה מותרת ויום שבת תצי קצת תלכי קצת תשבי עם עצמך ותגידי לעצמך עם שווה שתאכלי ותיצטערי או שתיתגברי ותיקטפי עוד הצלחה מאמינה בך ולכ שאה עזרה אני כאן אני גם מאלה שקשה להם בבשבת אבל תאמיני לי שואבת את כל הכוח וממש מישתדלת לעבור את שבת

בהצלחה מאמי רחלי עם בא לך לשוחח ולהעזר בי אני אשמח לדבר איתך במסנז'ר

גם אני התחלתי את התוכנית ביום ראשון למרות שהייתי בעבר בתוכנית הורדתי ועליתי הכל… אני מציעה בואי נעבור את השישי שבת ביחד נתעדכן כמה פעמים ביום זה מן ביקורת כזאת אולי לשנינו יהיה קל יותר….
        ותחשבי שאני בסופ”ש אצל ההורים של חבר שלי ששם האוכל זה כמו בבית מלון מבחר עצום מהכל
        אבל ניהיה חזקות!!!

ראשית ברוכים הבאים לפורום ולתוכנית…:)
        שמחה שעד כה הולך לך יופי…למרות כל הפיתויים שיש בבית, מבינה זאת לחלוטין, זה לא קל..
        דבר ראשון אני מציעה לא להעניק לפחד מקום משמעותי בחיים, אל תתני לו לנהל אותך, לשתק אותך…אלא שלטי בו..ותני לו מקום קטן שידרבן אותך להמשיך…
        אל תתכנני מראש את הנפילות בסופשבוע, זו מעין “נבואה שמגשימה את עצמה”, אם תכניסי לראש שבסופשבוע יהיה קשה אז זה יקרה, תנגני לעצמך בראש מנגינה אחרת..:”בסופשבוע אני אצליח, אני אנצח, לא יהיה לי קשה”..עד שתאמיני בזה…
        לא הבנתי למה אינך מאורגנת בסופשבוע? מה שונה? ספרי לי?
        ואם את יודעת שזה לא מסודר? למה את לא לוקחת אחריות ומסדרת? מי צריך לסדר ? התכונני היטב לסופשבוע וכך תצליחי, תכיני מאכלים שאת אוהבת, תאכלי כל 3 שעות, עשי פעילות גופנית, קראי ספר, העסיקי את עצמך…ובעיקר תאמיני שזה אפשרי…
        סופשבוע קסום, אנחנו פה בכל מקרה.
        איה

• אין קשר . את אוכלת את המנה המותרת 600 קלוריות פעם בשבוע מתי שאת רוצה. אני אישית שומר את המנה המותרת לסוף השבוע
        דן

מנה מותרת אוכלים פעם השבוע ולא משנה ואיזה יום
        העיקר שאת עושה פעם בשבוע
        אני אישית עושה בכיף אחרי השקילה ולא משנה אם עליתי אני כל יום שני אוכלת מנה מותרת
        יש כאלה ששומרים לסוף שבוע
        כל אחד מתי שבא לו בשעה שבא לו
        בהצלחה רוסנה

• כמה שאני מכירה את זה
        אני הייתי ככה שככה עם נפלתי ירחמו ויגידו מיכנה ה היא תעשה אין לה מה לאכול לא נורא מחר היא תמשיך רחמים עצמיים ואחריי שהייתי אוכלת הייתי מיצטערת בולשיט אחד גדול כדאי מאוד שתאסוף את עצמה ותיקח אחריות כי היא ניכנסת למערבולת וחבל

אין שום תירוץ לכלום אני כל יום לומדת מ 8:00 ועד 17:00
        ואני מארגנת לי סנדוייצים ופירות לילה לפני!!
        אם יש אירגון נכון אין שום סיבה ליפול על כלום!

• תקחי איזה אנרגי
        או מעדן תוכלי בסתר סנביץ
        תשתדלי
        בהצךלחה

• כל הכבודדדדדד

כל הכבוד לך מאמי גדולה
        יאלה תעברי לנו תדביקי אותנו בירידות אוהבת מאמינה בך רחלי

היי בובה….
        שמחה בשמחתך….
        אין משהו טעים יותר כמו טעם הנצחון
        לילה טופ
        איה

• שרון המרק של חלי הוא חופשי כל פעם שאתה זקוק
        למשהוא אתה יכול לאכול מרק
        וגם מרק 10
        אהובה נתנה רעיון למרק 10
        אפשר לגרד גזר למרק ןלחכות כמה דקות וזה טעים וממלא
        בהצלחה רוסנה

• כל הכבוד לך
        תאמיני באצמך ואת שבוע הבאה ופחות חצי
        בהצלחה רוסנה

כל הכבוד לך גדולה בהצלחה בהמשך סוף שבוע נעים ושפויי ממני אליך רחלי

מוצגים 15 דיונים – 66,106 עד 66,120 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות