חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,061 עד 66,075 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • כמה ירדת עד כה

• ראשית כל, אני מנחה והתמונות ושיר השמירה שלי מופיעים באתר..:) כמו כן, התמונות של חלי נמצאות בכל מקום אפשרי וטוב שכך…והיא מייסדת ומנהלת החברה.
        כמו גם, לא כולם אוהבים להיות חשופים בצורה כזו ותאמיני לי שעברה עליי דרך ארוכה עד שהסכמתי להראות לאנשים תמונות מהתקופה ההיא האפלה…והסיבה היחידה שפרסמתי את התמונות שלי זה בגלל שבנות הפורום ביקשו שאתן דוגמא אישית כדי שהן לא יתביישו ויפרסמו גם…אז אני מקווה שעניתי לך… שבת קסומה
        איה

• אין לך 5 דקות הפסקה
        וזמן הפסקה תיקחי סנביץ או אנרגי
        ותנסי לבדוק מתי יש לך הפסקות
        ואז סדרי לך לפי זה את ארוחות
        בהצלחה רוסנה

היי…
        חשבתי רבות מה לענות לך….בסופו של דבר החלטתי שאני אעביר את השרביט אלייך חזרה…האם מגיע לך לאכול כפי שבריא? האם מגיע לך חיים כפי שחלמת עליהם? האם כל החיים סובבים סביב עבודה? האם אין דרך כלשהי למצוא שניות ספורות להכניס ביס לפה?
        אני הייתי מכינה תפוח שמחולק לחתיכות ובין לקוח ללקוח לוקחת ביס, כנ”ל לגבי חטיף אנרגיה או עוגייה ללא סוכר של מרמולייט וכדומה….ועשיתי זאת בעבודות בעבר…על מנת שאני אעבוד כמו שצריך אני צריכה להיות בריאה, חזקה ועירנית….
        בהצלחה
        איה

גם פרי נחשב כארוחת ביניים תכניסי תמר לפה

• מעידה היר רק מעידה ולא מנציחים אותה תתחילי יום חדש עם מוטיבציה נכונה ותיקטפי הצלחות ממני אליך באהבה
        שבת קסומה ומהנה

שלום שיקמה,
        גם אני לפני שבוע עליתי קילו ו 200 גרם במשקל כי לא עצרתי את המעידה. כמו בעברי מעידה קטנה הובילה לנפילה לתהום שממנו הדרך החוצה הייתה רק ביום שני בקבוצה.
        חשוב לקחת אחריות על המעשה, לא לנסות לתרץ ולהבין מה היה מקורו. האם היית רעבה כשאכלת ללא הגבלה? האם מדובר במאכל שאת יודעת שהוא נקודת התורפה שלך? האם זה היה באירוע שהיה ידוע מראש והיית יכולה להערך לקראתו?
        רק כשתעני על השאלות הללו בכנות תוכלי למזער או למנוע את הנפילה הבאה.
        בינתיים תפרגני לעצמך- תחזרי לתוכנית ותכיני מאכלים שאת אוהבת במסגרת התוכנית כדי שהנפילה שאולי תעלה לך בכמה מאות גרמים (וגם זה לא בטוח) לא תהפוך להיות קילו ומשהו.
        מאמינה בך
        חנה ב.

שקמונת תרגיעי ומיד
        מעידה אינה נצח ולא צריך להנציחה היית באירוע יופי כעת זה הסטוריה ולא היסטריה.
        היום יום חדש וחוזרים אל השיגרה וכאחת שירדה מעל 10 קג את יודעת לעשות זאת ובגדול
        תחשבי שכל המיותר מאתמול היא מנה מותרת והזדכת עליה
        עכשיו יש לך 5 ימים מלאים לתוכנית עם הרבה והרבה מים הם שוטפים שומן ומאיצים ירידה במשקל
        בהצלחה,אוהבת ומאמינה בך ענת

היי שקמה….

אני חושבת שקיבלת תשובות מעולות…..ובתוך תוכך “משהו בך יאמר לך המשך”…..
        מסירה בפנייך את הכובע על המודעות בצבא ובכלל…
        בטוחה שתמצאי את הדרך….
        סופשבוע קסום
        איה

נפלת לא נורא
        קומי מהר היום יום חדש
        עושים תוכנית רגיל
        בהצלחה רוסנה

• בתוכנית שלנו יש לאכול את כל הארוחות, זה המתכון להצלחה…. היא מאוזנת ומספקת לגוף את כל אבות המזון החינויים כל כך לתפקודו, שומרת על רמת סוכרים מאוזנת והגוף מרגיש בתוכנית נפלא, ולכן הוא רגוע וגומל לנו ומסכים להוריד את מסת השומן.

אם לא תעשי זאת….. הגוף יחשוב שיש רעב בארץ וישמור על מאגר השומן….

לכן אני מציעה לך לאכול את כל הארוחות בשלומתן והתוצאות יגיעו…..

בהצלחה,

:)רבקהל”ה

ראשית בהצלחה וברוכים הבאים לפורום..:)
        שנית, נסי להשתדל לאכול את כל הארוחות ,מקסימום תצמצמי את המרווח בין הארוחות…..
        אם מפספסים א.לילה זה לא נורא…כל שאר הארוחות לא לפספס הן משמעותיות לגוף ולתהליך פירוק השומן.
        שבת קסומה
        איה

אצלנו בתוכנית בישביל להצליח אוכלים את כל ארוחות
        בהצלחה רוסנה

• היי…..
        באופן אישי, אני יכולה להגיד לך שתוצאות את תראי בכל מקרה, אם תוספי מזון כאלו וגם בלי….אבל זה שיקול שלך…
        כף כזו לא פוגמת בתוכנית…המטרה היא לשנות הרגלי אכילה…
        בהצלחה
        סופשבוע קסום
        איה

• בארוחת צהריים תאכלי לך פרוסה עם ביצה קשה וסלט
        ובערב תהני לך מהארוחה בתאבון ושבת שלום בהצלחה רחלי

ראשית, בתוכנית שלנו, באותו יום צריך לאכול רגיל לפי התפריט, רק מחליפים בין ארוחת הערב לצהרים. (אם תגיעי מורעבת תתרסקי),

שנית במקום המנה המותרת תוכלי לאכול עוד מנת חלבון שווה ערך ל-600 קלוריות. או לחלק את המנה המותרת ל-300 קלוריות בשר/דג/עוף + 300 קלוריות לקינוח.

ארוחת שישי…..זו אופציה מצויינת למנה מותרת + א.צהריים, גם אני עושה זאת לעיתים….פותחת בפרוסת חלה יפה עם דג…ולאחר מכן רבע עוף, 3 כפות אורז וסלטים….
        תהני…
        סופשבוע קסום
        איה

• רק שנבין שזה הזמן לעשות משהו בשביל עצמנו נתחיל על באמת לאהוב את עצמנו
        כן נכון לא קל עם ככ הרבה הוצאות סביב אך אם נותר על איזה פריט בגוד שאנחנו קונות לנו יותר מפעם בחודש …. יהיה גם לזה
        אינני יודעת מה מצבך המשפחתי/הכלכלי אך אנחנו מוציאים המון על שטויות אחרות צריך לעשות סדרי עדיפות כשיורדים במשקל גם ביגוד פחןת יקר
        מאמינה שתעשי את הבחירה הנכונה
        בהצלחה
        ענת

היי טלי … את יודעת אני לפעמים יושבת וחושבת שאין גבול לחוצפה של האנשים !!
        את נהנת מהפורום המקסים שחלי ממן האחת והיחידה נותנת לכולנו בלי יוצא מן הכלל להשתמש ואת שואלת על “יוצאות חלי ” שמעבירות סדנאות .
        שאלה לי אלייך : אני בת .35 ובמשך 15 שנים הולכת לבחורה מקסימה לבנות ציפורניים האם זה אומר שמחר אני יכולה להיות בונת ציפורניים ????
        סליחה ??
        מה שחלי מעבירה זה כלים וחוכמת חיים שאף משתתף לא יכול ללמוד רק מלהיות בקבוצה .
        בנוגע לזה שיש חקיינים בכל תחום יש, אבל יש נעלי נייק מקוריות ויש נעלי נייק מזויפות אז תבחרי מה את רוצה .
        ובמידה וזה יקר לך אצל חלי וזה ממש לא נורא בסך הכל 220 שח
        את תמיד יכולה לפנות לחלי … היא לעולם לא סירבה למי שביקש עזרה .
        אז הצעה קטנה לי אלייך היזהרי מחיקויים ואל תתפשרי בשביל כמה שקלים ולכי למקור !! כי בית חם כמו שחלי נותנת לא תמצאי בשום מקום !!
        בהצלחה נאוה
        נ.ב
        אני רזיתי אצל חלי 37 ק”ג ומאז שהכרתי אותה נולדתי מחדש ..
        בהצלחה ! מקווה לראותך ……..

יקירתי….אין לי מושג….
        אני של חלי….ואשאר כך לעד…:) משפחה לא מחליפים עבור שום דבר..:))..זו הגישה שלי..
        וכל אחד הולך לאיפה שטוב לו…אז בהצלחה..:)
        סורי..
        סופשבוע קסום
        איה

אני לא יודעת מה מצבך כלכלי
        אין יש לך ארפשרות תצתרפי לקבוצות של חלי
        כי זה מאוד עוזר
        בהצלחה רוסנה

• שלום ליאת,
        המרווח בין ארוחות נע ביו שעה וחצי לשלוש שעות. כדי שתוכלי לאכול את כל שש הארוחות דאגי למרווח קצר יותר ביניהם. גם אם את לא רעבה תנסי לאכול את הארוחה הבסיסית (למשל חלבון וחצי, מנת שומן ופחמימה בערב) בלי הרבה ירקות שעוזרים לשובע וכך תגיעי לארוחה אחריה רעבה קצת.
        בהצלחה
        חנה ב.

יש לאכול 6 ארוחות ביום בין שעתיים לשלוש
        אין צורך לקום בשביל לאכול אם ישנים אז מוותרים אך אם את עירנית יותר שעות אחכ אז תשלימי את החסר
        בדכ אנו ערים בין 15 ל 18 שעות ביממה זה בדיוק 6 ארוחות בהפרשי הזמן הנכונים
        בהצלחה

• היי טלי….
        הרי כל החיים התפללנו לנוסחה שתעזור לנו להיות בריאות, מאושרות ולהצליח לרדת במשקל…ניסינו לצום שבועות או לאכול רק כרוב כדי להשיל במשקל, נכון?
        בתוכנית שלנו 6 ארוחות, 12 כוסות מים, מנה מותרת, חשיבה חיובית ופעילות גופנית הם לא המלצה, זו הדרך…זו הנוסחא..
        כשלא אוכלים כמו שצריך הכל, לא יורדים….לא חבל?
        אז ראשית התחילי לאכול הכל כפי שכתוב..בינתים את סתם משגעת את הגוף…
        שנית, אין זה משנה מתי אוכלים את המנה המותרת, אז פרגני לעצמך ותהני…
        סופשבוע קסום
        איה

צריכים לאכול את ארוחות מלאות
        ומנה מותרת לא משנה באיזה שעה או באיזה יום העיקר לאכול אותה בהצלחה רוסנה

• אני מאחלת לך סוףשבוע רגוע והכי מקסים ממני אליך באהבה רחלי

• אני פה אם את צריכה עידוד
        אוהבת רוסנה

הגיע סופ”ש אז שנעביר אותו יחד???
        :-))

• אין ספק שההרגשה מעולה ועל תישכחי שאת היצלחת הכל ביזכותך
        כל הבכוד המשיכי ככה בהצלחה רחלי

בוקר טופ…..
        אוחחח איזה כייף, יותר טעימה מהכל ההרגשה הזו !!
        “כמה כייף להיות שולטת, כמה כייף להרגיש טוב עם עצמך” מילים כדורבנות !!
        סופשבוע קסום
        איה

• לאמא הרוחנית שלי בתוכנית….לזו שגרמה לי להאמין בעצמי והראתה לי שהדרך אפשרית..ובעיקר שמגיע לי…:))
        תודה על הפרגונים…:)
        סופשבוע קסום….
        ולכולם בצוות יש חלק באתר הזה ולא רק לי ולחלי…אז תודה לכולם….איזה כייף שיש אתר !!
        נשיקולי
        איהלולי

מוצגים 15 דיונים – 66,061 עד 66,075 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות