חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 66,076 עד 66,090 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • לאמא הרוחנית שלי בתוכנית….לזו שגרמה לי להאמין בעצמי והראתה לי שהדרך אפשרית..ובעיקר שמגיע לי…:))
        תודה על הפרגונים…:)
        סופשבוע קסום….
        ולכולם בצוות יש חלק באתר הזה ולא רק לי ולחלי…אז תודה לכולם….איזה כייף שיש אתר !!
        נשיקולי
        איהלולי

• אפרת אצלי כשעולה הגננה עדיף לא להיות לידי
        ועדיף שלא יהיה שום דבר במקרר
        אני שמה נעליים ויוצאת מהבית להליכה
        אחרת אני מתנפלת
        ולפעמים מקרצפת את הבית
        בי בהצלחה ולכולנו יש ימים משל גננה

היי אפרת…
        זו שאלה ממש מרכזית בתהליך ואני שמחה ששאלת..ומקווה שתקבלי פה טיפים מה לעשות לעזאזל עם הג'ננה הזו…:)
        ראשית כל, אני חייבת לציין שבתחילת התהליך הג'ננה ביקרה אצלי רבות…..ועם הזמן…כשהגוף והנפש התאזנו…היא פוחתת עוד ועוד…אז לקוות להגיע למצב הזה…..וזה בעיקר נפשי..:)
        שנית, כשהג'ננה מופיעה יש לי מספר דברים שאני עושה:
        1. דבר ראשון אני שואלת את עצמי האם מגיעה לי כעת ארוחה ואולי לא שמתי לב לזמנים?
        2. האם מדובר ברעב נפשי או פיזי?
        3. אם מדובר ברעב נפשי – אני רצה לעבר בקבוק מים ושותה אותו ונרגעת…ובעיקר מנהלת דו שיח עם עצמי בכדי לבדוק מדוע הרעב הנפשי קפץ לבקר.
        4. אם מדובר ברעב פיזי – אני מעדיפה לאכול עוד ארוחה למשל כריך טוב עם ביצה וסלט ומרק ונרגעת…
        5. והכי חשוב אני מזכירה לעצמי שוב ושוב שאני אדון לגורלי, ואני זו שקובעת מה ואיך ייכנסו לפי ולא שום ג'ננה..כמו גם אני מזכירה לעצמי לאן הג'ננות האלו הובילו אותי…והאם אני רוצה לחזור לשם שוב..
        בהצלחה
        סופשבוע קסום
        איה

• ארטישוק חייב במים מלח ולימון
        בי רוסנה

נכון שכתוב עליו חופשעי אבל צריך להיזהר עם זה זה נחשב פחמימה לפי מה שהבנתי מאהובה רק 2 י'ח לא שווה מגרה מדי עם חשק לעוד

היי…
        אם כתוב בדף התחליפים שארטישוק זה ירק חינם…..אז לאכול בשפיות..:)) בינינו…מישהו מכם השמין מארטישוק????
        🙂
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

• אשמח אם תענו למעלה

היי בובה….
        זה בסדר גמור.:)
        סופשבוע קסום
        איה

• אני יעשה את כל המאמצים להגיע לקבוצה אני לא הייתי אצל אוסנת אני הייתי אצל חלי המדהימה אני ממש רוצה אבל נעצרת לא יודעת אני אמורה לקבל עבודה מאמי ועם אני יוכל אני יגיע אוהבת ובאמת קצת סבלנות מבטיחה לעשות הכל בכדיי ליראות עם מייחיש לי הכבוד באהבה רחלי

• הי איך הולך לך
        היתגעגעתי אליך
        שיהיה לך סוף שבוע נעים
        אוהבת אותך רסנה

• איי אני כ”כ כ”כ מבינה אותך…נורא קשה לשמור בצבא..במיוחד עם האוכל בחדר אוכל שמלאא מלא בשמן…
        תשדלי לאכול ירקות לקחת לך לחם קל שלא מתקלקל ולשים לך בחדר….הגבינות הן רזות לאכול ביצה קשה ובצהריים לא לאכול צ'יפס ושניצל אלא ללכת על העוף או השניצל תירס במידה ויש….

היי…:)
        אוחח כמה שאני מתחברת…כל הכבוד שהצלחת לשמור על גופך ולהעלות רק 3 ק”ג, אצלי זה היה פי 10..:)
        בכל מקרה הדרך היחידה היא לשים לב מה נכנס לפה…וזה לא קל בצבא….אבל בעצם זה לא קל בשום מקום…
        הורידי את אחד התפריטים שלנו מהאתר ונסי לשלב אותו בחייך בצבא, זה אפשרי…יש לנו חיילים וחיילות אף קרביים שעושים זאת..זה אכן דורש התארגנות אחרת…אבל זה אפשרי..
        בהצלחה
        אנחנו פה לכל שאלה..
        סופשבוע קסום
        איה

• ההודעה הזו היתה אמורה להיות מתחת לרחלי המקסימה
        אופפפפ :/

• הינה שינתי מקווה שישאר ככה חולה על ההודעות שלך אני מאחלת לך שבוע קסום רגוע ושפויי נ.ב. מחכה למיפגש כוסית על שלי חחחחחחחח באהבה רוחלה סבבה

• שיהיה לך ערב טוב וסוף שבוע מקסים
        אוהבת רוסנה

• רחלי מזל טוב !! קולולולולו !!
        איזה כייף….
        אוסנתי-לולי מדהימה !! אין ספק…
        סופשבוע קסום
        תחגגי בובה….

• היי דן…מה שלומך?
        ג'לי בלי סוכר של מרמולייט, ניתן לאכול בשפיות בנוסף לתפריט היומי…
        לא במקום שום דבר….
        סופשבוע קסום
        איה

• יש בסופר שני סוגים של ג'לים מוכנים..
        אחד של עדן..נראה כמו מעדן בקופסא שקופה, 7 קלוריות.
        ואחד חדש של תנובה בטעם אפרסק ואננס עם פרי=תחליף למנת פרי.
        בתיאבון
        איה

• שיהילך סוף שבוע נעים
        אוהבת רוסנה

ברור שאני אענה לך…אני אתחיל להכות אותך..:)
        חאלס להיות בלחץ כל הזמן…תהני קצת…תכניסי את התוכנית לחיים בסבבה, ולא להיות בדכאון, “חלושי”..את עושה לעצמך נבואה שמגשימה את עצמה בטירוף…
        לכי תעשי אמבטיה טובה, תתעודדי קצת, החיים יפים..חייכי.:)
        אוהבת
        איה

מוצגים 15 דיונים – 66,076 עד 66,090 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות