חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 65,311 עד 65,325 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • תאיר מתוקה לא בדיוק הבנתי את השאלה …
        אני מתארת לעצמי שאת שואלת את השאלה כי כרגע את בשביתה ואת ישנה יותר מידי ??
        תנסי למקד את השאלות ואני אנסה לתת לך תשובה …חלי ממן

• סיפורי הגבורה מול הסופגניות…
        זה ממש ככה…
        כל הכבוד על העמידה על שלך במסיבות בגני הילדים.
        שירי.

• ברוכה הבאה לפורום שלנו מראשון לציון הרחוקה ..
        לצערי כרגע אין לנו קבוצה בראשון … אבל אולי בקרוב …
        בינתיים את מוזמנת להיעזר בנו ולהצליח
        חג שמח חלי ממן

• חג שמח ובוקר נפלא.
        אני כל כך גאה בך על היכולת להתאפק והצלחת לעבור את הערב הזה בגבורה ובתחושת סיפוק ע צ ו מ ה !
        והאמיני לי שירי?!… שום סופגניה או לביבה לא טעימה יותר מלהיות רזה.
        את זה תזכרי ותאמרי בקול כל ימות החג.
        את תעברי את הימים האלה כמו גדולה ואת כבר יכולה להיות גאה בעצמך על הירידה המופלאה ועל מי שאת, את עם הנחישות, את עם ההתמדה ואת עם הרצון הבלתי רגיל להצליח ואת תצליחי, בכך אין לי כל ספק.

חג שמח יקירה… נשיקות

• מה קורה איתך ??
        איפה כל מה שלמדת ??? שוב ,שבוע אחד של עלייה מחזיר אותך להסתכל על התהליך שחור או לבן ?????????
        קומי ותמשיכי הלאה … יש לך בכיס ימין 22 פנינים שכבר ירדו ממך !!!
        הסתכלי על כל קג” שירד כמו יהלום שיש לך על היד , המשיכי קדימה כי את מהלכת על שביל ההצלחה !!!
        חג שמח חלי ממן

היי רווית…..ריגשת אותי ואני שמחה שאת בריאה !
        שנית, למה זה קורה? כי זה הרגל…העובדה המשמחת היא שניתן לשנות זאת ולפנות מקום לרגשות אחרים, חיוביים…כגון פרגון והבנה והפנמה שזה חלק מהתהליך
        את בדרך הנכונה
        בהצלחה
        איה

• אין כמוך יקירה כל הכבוד על הפירגונים על הבוקר …..

נראה לי שרק מהישיבה ליד הפורום את מרזה…..
        יש לכן זמן ללכת לאכול משהו ?? ברור שלא !!!
        נפגש
        ש

מחזקת את ידייך ובהצלחה לך מתוקה !!

• היי,בוקר טוב!!!מפרגנת חמודה שכמותך,אכן מגיע להן כל הכבוד,כי באמת ציפי לימדה גם אותי שמחשבות חיוביות פשוט עושות את זה -כמובן עם עשיית התוכנית,כיף היה לראות את הירידה שלהן זה נתן כח לכולם ,יגעת מצאת תאמין-מוכר לך??????.

• קחי 2 קלמה נרווין או, כוס חלב חם עם קינמון, או תעשי דימיון מודרך ו/או תנקי את הראש ממחשבות.
        כבי טלויזיה ועשי פעולות מונוטוניות (כמו לקפל כביסה, קריאה לא מול מסך מחשב או שטיפת כלים)שמעייפות וכעבור חצי שעה לכי לישון.
        זה בדיוק מה שאני אעשה
        לילה טוב.
        נ.ב 3 שעות שינה זה בדיוק 2 מחזורי שינה, יש סיכוי שתתעוררי מספיק עירנית
        בלי לחץ.

• ציפוש' כל הכבוד !!

גאים בך !!
        חג שמח.

הי בובלה וחג שמח
        שיהיו בחג הזה ובכל ימות השנה ימי אור של שפיות שליטה אופטימיות והצלחה
        אוהבת,ענת

היי לך … בשביל זה כולנו כאן .
        לחזק ולהראות עד כמה זה אפשרי
        חג שמח חלי ממן

• לקבל בבוקר כמה מילים חמות עם ברכות מכל הלב ציפי יקרה שווה זהב ואכן כל יום להיום התחלתי היום את הבוקר נפלא ומי ייתן וכך הלאה חזרתי עם עם הרבה תקווה ורצון ואכן הרבה בזכותך. היה אתמול ערב נפלא זה נתן לי המון. תודה לך אהובה שקבלת אותי בסבר פנים כה חמות ואני מקווה שהפעם לא אאכזב קודם כל את עצמי ובטוחני שכולכם תעזרו ותשמחו יחד איתי. אוהבת את כולכם תודה שאתם קיימים

• הי מיכל,
        אני פשוט לא מאמינה, עד כמה הפכת לחלק חשוב ממני.
        הידיעה שניפגש כל שבועף הידיעה שאת איתי בתהליך, שאת עוזרת לי כ”כ עודדה אותי, להתמיד ולהצליח.
        אני רוצה לומר לך רק תודה שהראת לי איך עושים את זה.
        בהצלחה לך ולכל משפחתך
        באמת אוהבת אותך
        יהודית

מיכל אני מקווה שעוד נראה אותך לפני שאת נוסעת. בכל אופן שמעתי שאתה נוסעת ואני מאחלת לך נסיעה טובה ומהנה, נסיעה שתפיקי ממנה את המירב ואני בטוחה שתעשי חייל בכל אשר תלכי.אני מאחלת לך הרבה הצלחה.
        עדנה

קודם כל שיהיה בהצלחה במנצסטר..
        משפחתו של בעלי גרה שם וישמחו לעזור לך בכל מה שתרצי וגם אני מבקרת שם הרבה לכן אוכל אולי לעזור אם תצטרכי..
        צרי קשר אם את צריכה כל דבר..
        גל

אני יושבת פה ועונה למשתתפי הפורום ופתאום ההודעה שלך קפצה לי לעיניים .. ואני רק רוצה להגיד לך דבר אחד : אני כבר מתגעגעת אלייך . !! את פשוט מקסימה , את אדם שיש בו נתינה מדהימה . הדמעות זולגות ואני לא מאמינה שזה אמיתי .
        אני מאחלת לך בהצלחה כמובן ,אבל שתדעי שכולנוווו נתגעגע אלייך מאוד !אוהבת אותך חלי ממן

• המתמידן = מצליחן ..
        ברוך הבא אלינו לקבוצות .
        התחלה יפה , חג שמח ואיתך לאורך כל הדרך חלי ממן

מוצגים 15 דיונים – 65,311 עד 65,325 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות