כל מפגש בקבוצה הוא חוויה, והקבוצה שאני מתשייכת אליה נווה שאנן קבוצה גדולה, מזל “מנצחת” עלינו בשרביטה וכמה פעמים ברציפות “כעדר” כולנו מהנהנים, בהבנה בהזדהות – מזל מלמדת אותנו איך לנצח את עצמנו. היא מתארת בצורה כל חדה את מה שעובר על כולנו בשלב זה או אחר ולוקחת אותנו עם הטיפים הכי מעשיים איך לצאת מעור עצמנו, עורו של השמן!
כוחה של קבוצה, אני אומנם טרם הייתי במפגש עם חלי, אבל אני כן יכולה להעיד על התרגשות והתפעמות בכל מפגש קבוצתי מכולם בכלל וממזל המנחה בפרט, בתבונה וברגישות אין קץ נוגעת בכולם בנקודה הכואבת ועוזרת להרפא.
הנקודה הכואב אצל השמנים לא תמיד נמצאת בבטן, אלא בלב, הסיבות שלנו מגוונות להגיע למפגשים עם הגברת השמנה שלנו..
גם בפורום כמובן אני בכל אופן מוצאת כוחות רבים, ומרגישה אט אט כי כוח חזק מאוד של אמונה מניע אותי קדימה, זה לא לבד, אבל זה כן תלוי בי, ולכן גם אם המנחה המדהימה שלך מיכל לא תהיה אני בטוחה שתוכלי בעזרת משפחתינו המורחבת והאוהבת למצוא את הכוחות לחולל בחייך ניסים.
תשאלי את אנשי ונשות הגלריה, כיצד הגשימו חלום, ועשו את הבלתי יאומן – ואין טוב ממראה עינים וזה לפעמים בלתי נתפס איך אדם יכול לבחור להשתנות מהקצה אל הקצה.
יחד, ננצח את השומנים!