-
לא נורא קודם כל יש עוש 6 ימים עד יום שני לשנות וכן תאכלי לראות ירידה,מעכשיו תהיי חננה בהצלחה יהיה רק טוב
-
לא להתבאס…נכון זה מאכזב …
במיוחד אחרי שכבר רואים תוצאות…
אבל די… עבר… ניגמר…
את כבר בתוכנית ….נכון נשמה?
-
מירית…לא קלקלת כלום..תפסיקי לעשות מנמלה פיל…
הרבה אנשים היו רוצים את העקשנות שלך…..אז נפלת…מה קרה? לא קרה כלום…יש מישהו פה שיכול להעיד שהוא לא נופל? לא נראה לי…גם אני נופלת ומתרסקת..הדבר היחידי שמעניין אותי הוא כמה מהר קמים לאחר הנפילה ומה עושים לאחריה…רוצה לתקן את הנפילה הזו…ראשית הפיקי לקחים..מה גרם לך לנפילה? מה יעזור לך פעם הבאה להתמודד טוב יותר? כיצד להמנע מנפילה וכדומה?..בנוסף, החליטי שעד יום שני את טוחנת ספורט יקירתי פי 2…תטחני הליכות אפילו תרוצי מבחינתי.:) זו הדרך…
והבטחתי לך שנהיה ביחד עד הסוף…אני לא מוותרת? וגם אהובה לא מוותרת לך וגם רוסנה לא מוותרת לך…..האם את תוותרי לעצמך?
-
מזה יותר מחצי שנה. פשוט נפלתי על כל המטבח וזה נראה כאילו לקחו שואב אבק ושאבו הכל מהמקרר!! (לפחות את המתוקים..) צברתי איזה 4,500 קלוריות (!!!) מיותרות ולמחרת מיד חזרתי לתוכנית וזו הנקודה החשובה..ולא עליתי בשקילה!! אפילו הורדתי 300 גרם =) אבל זה כי לבשתי מכנס יותר קל מבדר”כ נראה לי..ועדיין הייתי מרוצה שלא העליתי! פשוט חוזרים לתוכנית, כי אין מצב שלא ניפול מתישהו..כל ההבדל טמון במה שנעשה לאחר מכן..אם נמשיך כך במשך חודש-חודשיים נעלה הכול חזרה ואם נחזור מיד לתוכנית הנזק יתוקן כלא היה! בהצלחה!