חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 1,681 עד 1,695 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • סלק הינו מנת פחמימה

• מושיטים יד לעזרה…
        ונשמע שאת רוצה לחזור ולשחזר את ההצלחה שהיתה לך בכיס.
        אל תשמשי במושג “להילחם בעצמי”, את לא יוצאת למלחמה, את פוסעת לתהליך (שמוכר לך) בדרך למטרה מעולה ונעלה.
        יש לך יתרון – את יודעת מה ההרגשה של ווינרית שניסתה והצליחה.
        אז בואי נחליט שלא מוותרים, בטח שלא טובעים, פשוט עולים על הסיפון ומנצחים!!
        הייתי שמחה לקבל ממך עדכונים תכופים יותר ושתפי אותנו בהרגשה ואיך הולך. :שמח1:

• בהחלט תהליך רציני ושווה כל מאמץ, היום שוב שקילה
        בהצלחה ויום טוב

וואו יישר כח איזה תהליך רציני את עוברת כל הכבוד

רואה? את חוזרת לחצי יובל… אוטוטו ואני מחזירה לך את גביע אלופת הפורום :שמח1:

כל הכבוד :אוהב:

• בשביל ירקות חינמיים את יכולה לרסס מעט בשמן ספריי ואז זה חינמי

בכל אופן אם את עושה תבנית גדולה עם כפית שמן ולא אוכלת את כולה לא נראה נורא כל כך אבל כן זה בהחלט מנת שומן :מאושר:

• דעתי האישית היא כזו- אתה בחרת לעשות דיאטה של חלי ממן, והדיאטה הזו אינה דוגלת בהפרדת פחמימות וחלבונים. כן, יש דיאטות וסברות שונות שדוגלות בזה, ואני בטוחה שגם הן מראות תוצאות טובות. אין לי מושג לגבי הוכחות מדעיות לכאן או לכאן.

אין לי מושג באיזה עודף משקל אתה נמצא ואין לי ספק שירידה של 8 קילו בשנה היא יפה אבל ברור לי שאינה מספקת אותך (גם אני הייתי מתאכזבת מירידה כזו בתקופת זמן של שנה). השאלה היא באיזה דרך אתה בוחר ללכת, וזו בסופו של דבר בחירה שלך. אבל מה שחשוב זה לבחור בדרך וללכת איתה עד הסוף.

מה שכן, לפני שהייתי נוטשת את הדיאטה של חלי (כי זה די ברור שזה בלתי אפשרי לעשות דיאטה של חלי וגם להפריד פחמימות וחלבונים, זה לא ממש מסתדר) – הייתי בודקת עד הסוף עד כמה אתה מסור לדיאטה. עד כמה אתה באמת עובד לפי השיטה, אולי יש בעיה של עיגול פינות, אולי לא שותה מספיק מים, אולי הספורט שלך מתמקד יותר באימוני כוח וצריך לעבוד יותר על אירובי ושריפת קלוריות, אולי העצה של משה על מעבר לפחמימות “בריאות” יותר כגון אורז מלא, שיבולת שועל, קמחים מלאים יכולה לתרום, האם אתה שומר על מרווחים בין הארוחות.
        בקיצור, האם שומר על כל הכללים, וזה כמובן רק אתה יכול לענות והמנחה שלך יכולה לעזור לך עם זה.

בבקשה ובהצלחה.

הגוף זקוק לפחממות וחלבונים . אחד לא מפריע לשני.
        מה שכן יכול לעזור זה לעבור לצריכה של אורז מלא ,לחם עשיר בסיבים ואו לחם שיפון.
        לוותר לגמרי על מוצרי קמח לבן.
        להעשיר מאוד את התפריט בירקות.
        משה

• מה בדיוק צריך להתייעץ במוקד כיוון שהתוספת מותאמת בהתאם למצב בריאותו.
        משה

• 2 יח' תאנה יבשנה שווה מנת פרי

• שאלות בנוגע לתפריט נא להפנות לפורום המקצועי.
        כאן תוכלי לקבל תמיכה ולשתף בתהליך עצמו.
        ים הצלחות :שמח1:

1. כן
        2. רוטב עגבניות חופשי בתנאי שהמרכיבים שלו חופשיים.
        3. אם את לא בקבוצה עלייך להשקל פעם בשבוע ולא כל יום.
        תני לזה זמן גם אם בהתחלה לא תראי ירידה.
        האם את מקפידה גם על שתייה (רצוי מים בלבד והרבה ) ופעילות גופנית?
        משה

• לרוב זה 5!!!!!!!!!! :מאושר:
        רחלי ו.

אכן מספר האצבע הוא 5 קילו לכל מידה, אבל אצלי מ-58 ל-48 (5 מידות) ב-29 קילו.

• לגבי כמויות תעבירי את המתכון למוקד והם יחוו דעתם.
        המרכיבים שפויים.
        משה

• אכן מדי פעם ניתן להתענג על אייס ארומה דיאט.
        לגבי מעדנים – בארוחת לילה מגיע לך מנת חלבון גבינה ופרי. הפרי הוא פרי בלי החלפה במעדן אחר אבל יש מגוון רחב בתחליפי הפירות למשל פירות יבשים

• אני מניחה שאת לא מתכוונת לחטיף שוקולד פרה של ה92 קלוריות

• תודה

אני רק אתמול סיימתי את היום השלישי מתפריט חזרה לשגרה… גם אני הרגשתי כלכול כיבה וממש לא נוח.. ואת האמת אני גם לא מבינה מה הרעיון שעומד מאחורי תפריט זו כי לא הרגשתי שום שינוי מבחינת משקל.. אם שואלים אותי לא הייתי עושה את התפריט הזה עוד פעם !!

מוצגים 15 דיונים – 1,681 עד 1,695 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות