מצרכים:
2 שוקי עוף (העוף הוא לטעם ולמינרלים)
קוביית דלעת במשקל של 300 גרם
1 בצל גדול
2 גזרים בינוניים
1 קולורבי גדול
1 קישוא בינוני
שורש סלרי מקולף + 4 גבעולי סלרי
חופן גדול של פטרוזיליה
5-6 פרחי ברוקולי
רבע כרוב קטן
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הירקות וחותכים לקוביות בינוניות
בסיר גדול מרססים ספרי שמן, מוסיפים את שוקי העוף ו״מטגנים״ אותן 4-5 דקות.
מוסיפים את שאר הירקות ומים- כמות המים מגיעה עד לגובה של 2-3 ס”מ מפתח הסיר. לכמות הירק במתכון זה הוספנו 4 ליטר מים.
מביאים לרתיחה ומתבלים במלח, פלפל וכורכום. ( ניתן גם לתבל בחוויאג׳ למי שאוהב את התבלין)
מבשלים על אש נמוכה עד שתכול הסיר הצטמצמה בשליש.
מנה חינמית פעם ביום