מצרכים:
100 גרם חמאה
1/3 כוס סוכר (60 גרם)
חלמון ביצה
ביצה
2 כוסות קמח לבן (כ 280 גרם)
כפית אבקת אפייה
18 כפיות ממרח שוקולד (כ200 גרם)
אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר, מוסיפים את הביצה ואת החלמון ומעבדים לעוד דקה. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
מרדדים את הבצק לעובי של כ 2-3 ס”מ וקורצים עיגולים בקוטר של כ 4-5 ס”מ.
במרכז כל עיגול מניחים כחצי כפית של ממרח שוקולד וצובטים את הקצוות לקבלת צורת אוזן המן.
חשוב להדק היטב את הקצוות על מנת שהצורה לא תפתח באפיה.
אופים בחום של 180 כ 10-12 דקות או עד הזהבה. רצוי להימנע מאפיית יתר.
כ 35 יחידות. כל יחידה = מנת פחמימה מתוקה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון