מרכיבים:
- 4 כרעי עוף
- 2 קישואים
- 2 גזרים
- 2 בצלים
- 4 תפוחי אדמה
- פרחי כרובית
- תיבול: מלח, פפריקה, כורכום, כמון, פלפל שחור, אבקת מרק עוף
אופן הכנה:
לפרוס את כל הירקות לפרוסות עבות.
בקערה – להוסיף את כל הירקות, העוף ולתבל במלח, פלפל שחור, מעט כמון, כורכום, אבקת מרק עוף ופפריקה.
להכניס את הכל לשקית קוקי ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך שעתיים.
4 מנות, מנה אחת (כרע עוף+תפוח אדמה+ירקות) = מנת חלבון בשרי+ מנת פחמימה