חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מיני קיש פטריות- מתכון של נטע רבס

מרכיבים:

  • חבילת תחתיות ארטישוק קפואות (8-10 יח’)
  • למלית פטריות:
  • 5 פטריות שמפיניון
  • 2/3 כוס שמנת לבישול 10% או שמנת אלפרו 5%
  • ביצה
  • תיבול – מלח, פלפל, אבקת מרק פטריות

אופן הכנה:

מבשלים את תחתיות הארטישוק עם מעט לימון סחוט עד לריכוך (כ – 10 דקות).

מלית פטריות:
מטגנים בצל ופטריות עם תרסיס שמן, מקררים מס’ דקות ומערבבים עם שאר החומרים – שמנת לבישול וביצה, מתבלים.
ממלאים את תחתיות הארטישוק, אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות עד להתייצבות המלית (כ- 20 דקות)

3 יחידות= מנת חלבון גבינה

מיני קיש - מתכון של המנחה נטע

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות