מרכיבים:
עירית קצוצה דק
3 ביצים
250 גרם גבינה 5%
120 גרם גבינה בולגרית 5%
3 כפות קמח
1 פלפל צהוב
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
שמים את הפלפלים בתנור עד לריכוך, מכניסים לשקית ולאחר מכן מקלפים.
חותכים לרצועות ושמים בקערה מוספים את הגבינות, הקמח, הביצים והתבלינים ומערבבים.
שופכים לתבנית משומנת בתרסיס שמן.
מכניסים לתנור
ואופים במשך 40 דק’ בחום בינוני או עד שהפשטידה מזהיבה. מניחים להתקרר ולהתייצב לפני שפורסים
ואופים במשך 40 דק’ בחום בינוני או עד שהפשטידה מזהיבה. מניחים להתקרר ולהתייצב לפני שפורסים
9 מנות, מנה= מנת חלבון גבינה