חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מרק אפונת גינה

 

4 מנות, מנה = מנת פחמימה

 

מצרכים:

חצי אריזה של אפונה קפואה שהופשרה מראש

1 בצל גדול

2 גבעולי סלרי כולל העלים

5-6 גבעולי פטרוזיליה

2 שיני שום

מלח, פלפל שחור

 

הכנה:

חותכים לקוביות גדולות את הבצל ואת הירקות

מכניסים לסיר את כל מצרכי המרק וממלאים במים שעוברים ב 1 ס”מ את הירק.

מתבלים במלח ופלפל שחור

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים על אש קטנה כעשרים דקות.

טוחנים את המרק עם בלנדר מוט

 

זמן הכנה- 5 דקות

זמן בישול- 25 דקות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות