4 מנות, מנה = מנת פחמימה
מצרכים:
חצי אריזה של אפונה קפואה שהופשרה מראש
1 בצל גדול
2 גבעולי סלרי כולל העלים
5-6 גבעולי פטרוזיליה
2 שיני שום
מלח, פלפל שחור
הכנה:
חותכים לקוביות גדולות את הבצל ואת הירקות
מכניסים לסיר את כל מצרכי המרק וממלאים במים שעוברים ב 1 ס”מ את הירק.
מתבלים במלח ופלפל שחור
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים על אש קטנה כעשרים דקות.
טוחנים את המרק עם בלנדר מוט
זמן הכנה- 5 דקות
זמן בישול- 25 דקות