מצרכים:
4 פטריות שמפיניון ופורטובלו קצוצות
1 בצל בינוני פרוס
200 גרם פילה מושט או דניס חתוך לקוביות בינוניות (בגודל של 1.5* 1.5ס”מ )
כפית חמאה או כפית שמן זית
תיבול- בהרט, כורכום, כמון, תבלין לשוארמה
להגשה- פיתה קלה
אופן הכנה:
מחממים פלאנצה היטב
מאדים את הירקות בכפית חמאה או שמן ומוסיפים את קוביות הדג.
מקפיצים ביחד ומוסיפים תיבול
מחממים פיתה קלה או קולים על מחבת כדי לתת לה מרקם פריך ומעבירים למחבת
מנחים מעליה את שווארמת הדג
ומגישים.
מנה = חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן