חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

אצבעות דג עם ציפוי עם צ’יפס חצי חינם

מנה אחת = מנת חלבון בשר + 2 מנות פחמימה

מרכיבים:

פרוסת פילה דג ללא עור (200 גרם לפני אפייה) אנחנו השתמשנו במושט אבל אפשר מכל סוג

2 כפות פירורי לחם (20 גרם)

ביצה (רק לטבילה של נתחי הדג)

לצ’יפס חצי חינמי- חצי תפוח אדמה בינוני, חצי קולורבי, חצי סלק אדום

תיבול- מלח, פלפל שחור

 

הכנה:

חותכים את פרוסת הדג לאצבעות- 5-6 אצבעות

טובלים את האצבעות בביצה ומעבירים לטבילה בפירורי הלחם – מגלגלים כל אצבע בפירורי הלחם ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים מעל מעט ספריי שמן

פורסים את הירקות לרצועות דקות ומעבירים לתבנית שליד אצבעות הדג.

מתבלים במלח ופלפל שחור ומרססים מעט תרסיס שמן זית

אופים בתנור בחום בינוני לכעשרים דקות עד חצי שעה – תלוי בתנור

מגישים מיד

השילוב של הירקות יחד עם התפוח אדמה מאפשר לקבל כמות הרבה יותר גדולה של צ’יפס ולכן הוא חצי חינמי- כל הצ’יפס כולו שווה למנת פחמימה אחת.

מי שיש לו רק מנת פחמימה אחת בצהרים שיכין צ’יפס רק מקולורבי וסלק אדום. ללא תפוח אדמה.

 

זמן הכנה- 10 דקות

זמן אפיה- כחצי שעה

תגיות: דגים
מתכון דגים של אצבעות דג עם ציפוי בתוספת צ’יפס וסלט

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות