חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פילה מוסר ים אפוי

מרכיבים:

  • מיץ מ 1/2 לימון
  • בצל בינוני חתוך לפרוסות
  • 2 כפיות שמן זית
  • פפריקה, כורכום, שן שום כתושה, מלח גס
  • 2 נתחי פילה מוסר ים (400 גרם)

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

מערבבים בקערית קטנה את שמן הזית עם מיץ הלימון והתבלינים ומורחים את הדג משני צידיו.
מרפדים תבנית חסינות חום בנייר אפייה, מפזרים את טבעות הבצל ומניחים מעליהן את פילה הדג.
אופים 20 דקות.

 

2 מנות
כל מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן
תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות