חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

דג סלמון ברוטב שמנת

מרכיבים:

  • רבע כוס חלב
  • רבע קופסה שמנת לבישול 10%
  • חצי כוס עלי בזיליקום
  • לימון פרוס דק
  • גזר פרוס דק
  • 2 – 4 תפרחות ברוקולי
  • 2 – 3 פטריות שמפניות פרוסות דק
  • פרוסת פילה דג סלמון טרי במשקל 200 גרם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

מערבבים את החלב והשמנת עם התבלינים, הירקות והבזיליקום.
חורצים בפרוסת הדג חריצים לספיגת הרוטב.

מניחים חצי מהלימון הפרוס ומסביב את הירקות. מניחים את הדג מעל פרוסות הלימון, מעליו מסדרים את החצי השני של פרוסות הלימון ושופכים את יתר הרוטב

מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 10-15 דקות

מנת דג + 3 כפות רוטב = חלבון בשר + מנת שומן

תגיות: דגים
דג סלמון ברוטב שמנת

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות