חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

דג בנענע

מרכיבים:

  • 800 גרם דג סלמון
    4 שיני שום
    1 צרור קטן של עלי נענע או עשבי תיבול
    1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
    2 כפות שמן זית
    מיץ מחצי לימון
    מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

בקערה – מכינים את הרוטב: לכתוש את השום, נענע/עשבי תיבול, ופלפל חריף.  להוסיף שמן זית, מלח, פלפל שחור ומיץ לימון ולערבב היטב.
להניח את הדגים בתבנית ולכסות ברוטב.
לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כ- 20 דקות.
להנמיך את הטמפרטורה ל – 180 מעלות ולאפות כ- 10 דקות נוספות
4 מנות.  מה אחת = מנת חלבון בשר ומנת שומן.
לארוחת צהריים מלאה יש להוסיף מנת פחמימה וסלט ירקות.
תגיות: דגים
דג בנענע

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות