חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

דג אפוי עם פירורי לחם

מרכיבים:

  • 800 גר’ פילה דג טרי (כ- 4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט)
  • 8 כפות כמיונז מדולל במעט מים
  • 8 כפות פירורי לחם מעורבבים עם מלח גס
  • פלפל שחור
  • צמחי תבלין קצוצים כגון טימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה וכו’ (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)

אופן הכנה:

מניחים את פרוסות הדג על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.  מורחים את הכמויונז ומפזרים את פירורי הלחם וצמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג.
אופים בחום בינוני במשך 2-30 דקות (לא יותר מידי על מנת לא ליבש את הדג)
5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הציפוי.
4 מנות
1 פילה דג לארוחת צהריים + סלט ירקות
תגיות: דגים
פילה דג אפוי עם פירורי לחם מוגש על צלחת לבנה ופלח לימון בצד

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות