מרכיבים:
- 800 גר’ פילה דג טרי (כ- 4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט)
- 8 כפות כמיונז מדולל במעט מים
- 8 כפות פירורי לחם מעורבבים עם מלח גס
- פלפל שחור
- צמחי תבלין קצוצים כגון טימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה וכו’ (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)
אופן הכנה:
מניחים את פרוסות הדג על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. מורחים את הכמויונז ומפזרים את פירורי הלחם וצמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג.
אופים בחום בינוני במשך 20-30 דקות (לא יותר מידי על מנת לא ליבש את הדג)
5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הציפוי.
4 מנות
1 פילה דג לארוחת צהריים + סלט ירקות