מרכיבים:
- 1 כפית רוטב סויה
1 חבילה נבטים
1 גזר
כרבע כרוב לבן
5 פטריות חתוכות
1 בצל בינוני חתוך לרצועות
1 כפית שמן
מלח לפי הטעם
1 עלה פילו
אופן הכנה:
אופן הכנה :
פורסים את הבצל , שופכים לווק על כפית השמן שמחכה כבר בפנים ומאדים.
פורסים יחד במעבד מזון את הכרוב, הגזר והגמבה.
כשהבצל מתרכך מוסיפים לו את הכרוב, הגזר והגמבה.
מטגנים בערבוב (כף עץ !) עד שהירקות מתרככים מעט , מוסיפים נבטים, רוטב סויה ומלח ומטגנים עוד כמה שניות.
(ניתן להוסיף לזה – שום פרוס או כתוש, פלפל לבן, קורט ג´ינג´ר/זנגביל).
להרכבת האגרול:
חוצים עלה פילו ל-2 ומקפלים למלבן ארוך. מתיזים שפריץ אחד של תרסיס שמן, שמים כף גדושה מהסלט הסיני ,מהדקים את השוליים ומגלגלים לצורה של אגרול. מתיזים מעל שפריץ נוסף של שמן ואופים בתנור עד להשחמה.
אגרול אחד = מנת פחמימה