חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

שקשוקה ירוקה

מרכיבים:

  • 3 בצל חתוך לרצועות
  • 12 שיני שום קצוצות גס
  • 3 כרישה (רק הלבן) חתוכה לפרוסות דקות
  • 6 עלי מנגולד גדולים קצוצים גס (ללא החלק הלבן)
  • 1 צרור עלי תרד קצוץ
  • 5 בצל ירוק קצוץ גס
  • 4 ביצים
  • 120 גרם גבינה בולגרית 5% מעודנת
  • 1 כפית שמן
  • מלח, פלפל גרוס

אופן הכנה:

מחממים כפית שמן במחבת, מוסיפים בצל, כרישה ושום ומאדים  עד לריכוך.
מפזרים מעל את המנגולד, התרד והבצל הירוק ומערבבים תוך כדי בישול כ 6  דקות עד לצמצום הנוזלים.
מפזרים מעל את הגבינה  ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הביצים באופן שווה על פני השקשוקה , מכסים את המחבת ומבשלים כ 5-10 דקות (לפי מידת העשייה הרצויה  של הביצים).
לחלק ל- 4 מנות , כל מנה תחליף ל 1.5  חלבון גבינה  (מתאים לארוחת הערב)
תגיות: שונות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות