מרכיבים:
- 3 בצל חתוך לרצועות
- 12 שיני שום קצוצות גס
- 3 כרישה (רק הלבן) חתוכה לפרוסות דקות
- 6 עלי מנגולד גדולים קצוצים גס (ללא החלק הלבן)
- 1 צרור עלי תרד קצוץ
- 5 בצל ירוק קצוץ גס
- 4 ביצים
- 120 גרם גבינה בולגרית 5% מעודנת
- 1 כפית שמן
- מלח, פלפל גרוס
אופן הכנה:
מחממים כפית שמן במחבת, מוסיפים בצל, כרישה ושום ומאדים עד לריכוך.
מפזרים מעל את המנגולד, התרד והבצל הירוק ומערבבים תוך כדי בישול כ 6 דקות עד לצמצום הנוזלים.
מפזרים מעל את הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הביצים באופן שווה על פני השקשוקה , מכסים את המחבת ומבשלים כ 5-10 דקות (לפי מידת העשייה הרצויה של הביצים).
לחלק ל- 4 מנות , כל מנה תחליף ל 1.5 חלבון גבינה (מתאים לארוחת הערב)