חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

שווארמה דג

מצרכים:

לשווארמה:

200 גרם פילה דג ים טרי ללא עור ועצמות חתוך לרצועות בעובי אצבע

2 בצלים לבנים/אדומים פרוסים

1 כפית כפות שמן זית

1 שן שום כתושה

חצי כפית כורכום , חצי כפית כמון, כפית בהרט, חצי כפית פפריקה מעושנת, חצי כפית צ’ילי חריף יבש

כף עלי אורגנו טרי

כף צנוברים קלויים

מלח/פלפל

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

לסלט:

3 עגבניות קצוצות גס

חצי פלפל חריף קצוץ ( לא חובה )

כוס כוסברה קצוצה

1 בצל ירוק קצוץ

1 כף זיתי קלמטה קצוצים

קליפה מגוררת  ומיץ מלימון אחד

להגשה:

1 גביע יוגורט טבעי 1.5%

 

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבצל בכף שמן זית ומעט מים עד שמתרכך.
  2. מערבבים את הדג עם התבלינים  וכף שמן זית.
  3. מערבבים את כל חומרי הסלט.
  4. מחממים פלאנצ’ה ומוסיפים את רצועות הדגים עם שמן הזית והתבלינים שהכנו.
  5. מוסיפים את הבצל המטוגן, השום והאורגנו וממשיכים בצלייה עד שצבע הדגים הופך ללבן ( 2 דקות בערך ).
  6. מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה ומגישים לצד הסלט והיוגורט.

 

כל המנה = ארוחת צהריים מלאה

 

תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות