מרכיבים :
500 גרם חזה עוף
5 קישואים בינוניים
1 בצל קצוץ דק
3 כפות קוואקר דק
1 ביצה
חצי כוס נענע קצוצה
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 כפות שקדים פרוסים
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט
אופן הכנה :
לגרר את הקישואים בפומפייה. מומלץ להניח במסננת לכמה דקות כדי שהנוזלים יצאו.
לערבב את כל החומרים, לתבל ולהניח למנוחה כחצי שעה לאיחוד הטעמים.
ליצור קציצות פחוסות בגודל הרצוי. להניח על נייר אפיה ולרסס עם מעט תרסיס שמן.
לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה עד להזהבה.
ניתן להחליף את הקישואים בכרובית מבושלת.
1/4 מכמות הקציצות שמתקבלות = תחליף למנת חלבון בשר