חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

קציצות טונה בפלאנצה

מרכיבים:

  • 2 כוסות פטרוזילה + כוסברה קצוצה
  • 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 כפיות שמן זית
  • 3 קופסאות טונה במים
  • 2 כפות מיונז לייט
  • ביצה
  • 2 כפות קמח
  • מלח+פלפל שחור גרוס
  • 1/3 כף כמון
  • גרידה מלימון אחד

אופן הכנה:

מחממים 2 כפיות שמן זית בפלאנצ’ה, ומטגנים את קוביות הבצל עד להשחמה, מניחים בצד להתקרר.
בקערה, מניחים את הטונה ומפרקים ותה עם המזלג, מוסיפים כמון, עשבי תיבול, גרידת לימון ובצל מטוגן ומערבבים היטב.  מוסיפים ביצה ומערבבים עד לעיסה אחידה.
מוסיפים קמח ויוצרים קציצות בידיים.  מטגנים בעזרת תרסיס שמן בפלאנצ’ה משני הצדדים, מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

 

9 מנות, כ 18 קציצות,  2 קציצות = מנת חלבון גבינה
תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות