חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

קציצות הודו וכרובית

מצרכים (ל-4 מנות):

  • 500  גרם הודו טחון
  • כרובית קטנה מבושלת
  • בצל בינוני
  • 3 כפות פירורי לחם
  • ביצה
  • כף שמן זית
  • מלח, פלפל לבן
  • תבלינים נוספים לפי הטעם:  כורכום, כמון, הל ועוד

אופן הכנה:

  1. מכניסים למעבד מזון את הכרובית המבושלת, את הבצל, את פירורי הלחם ואת שמן הזית וטוחנים למחית חלקה.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים עם ההודו הטחון, מתבלים ומניחים לחצי שעה.
  3. יוצרים קציצות פחוסות בגודל הרצוי. כדאי להרטיב את הידיים במים, כדי שהתערובת לא תידבק.
  4. מניחים על נייר אפייה ומרססים עם מעט תרסיס שמן.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כחצי שעה, עד להזהבה.

 

רבע מכמות הקציצות = מנה = תחליף למנת חלבון בשר
תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות