מרכיבים:
- 2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב 1%
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 2 כפות סוכר
- למעדן פירות :
- 4 תפוחי עץ קלופים, חתוכים לקוביות קטנות
- 4 כפות חמוציות מיובשות ללא תוספת סוכר
- לקרם גבינה :
- 1 כף חמאה
- 2 כפות דבש
- כפית שטוחה קינמון
אופן הכנה:
קרם גבינה: מערבבים את אבקת הפודינג עם 2 כוסות חלב ומניחים בצד לכמה דקות עד שהתערובת מסמיכה. מערבבים היטב גבינה וסוכר ומחבים עם תערובת הפודינג. מוזגים לצלוחיות אישיות ומכניסים למקרר לשעה (לפחות).
מעדן פירות: מאדים את תפוחי העץ במחמאה כ- 10 דקות, עד לריכוך. מוסיפים את החמוציות, הדבש והקינמון וממשיכים לאדות עוד כ 10 דקות ומצננים.
מחלקים את תערובת הפירות לצלוחיות עם קרם הגבינה ומכניסים למקרר. מומלץ להגיש קר.
12 מנות, מנה = תחליף לארוחת ארבע או לארוחת לילה.