חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

קינוח גבינה פיסטוק

מצרכים:
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב 1%
500 גרם גבינה לבנה 5%
3 כפות ממרח פיסטוק ( 30 גרם)
10 ביסקוויטים רגילים או ביסקוויט לוטוס*

אופן הכנה:
מערבבים את האינסטנט פודינג עם 2 כוסות חלב ומניחים בצד עד שנהיה סמיך
בקערה מערבבים את הגבינה הלבנה עם ממרח הפיסטוק לתערובת אחידה (ניתן לחמם אותו מעט במיקרו כדי שיהיה קל לערבב אותו עם הגבינה)
מוסיפים את הגבינה לחלב והאינסטנט פודינג ומערבבים היטב. ניתן להוסיף ממתיק מלאכותי למי שמעדיף קינוח מעט יותר מתוק.
מפוררים את הביסקוויטים.
הכנת המנה- מכינים 10 כוסיות/צלוחיות להגשה
בתחתית כל צלוחית הגשה מניחים פירורי ביסקוויט/ לוטוס
מזליפים מעל את תערובת הגבינה והפיסטוק
מכניסים למקרר לשלוש שעות לפחות.
ניתן להגיש הפוך- לפזר את פירורי הביסקוויטים מעל קרם הגבינה- פיסטוק במקום לשים אותם בתחתית

• החישוב של העוגה מבחינה קלורית נעשה על ידי החלפת חלק מהביסקוויטים בממרח פיסטוק
10 מנות, מנה= פחמימה + חלבון גבינה

  • לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בביסקוויט ללא גלוטן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות