חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

קינוח גבינה ותפוחים ממותקים

מרכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה 3%
  • כפית שטוחה קינמון
  • 4 כפיות חמאה (20 גרם)
  • 2 כפות סוכר
  • 4 תפוחים בגודל בינוני, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות ודקות
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב 1%
  • 1/2 כפית תמציל וניל

אופן הכנה:

אופן הכנת התפוחים:

מאדים את התפוחים בחמאה וב-2 כפות סוכר עד שהם מתרככים, (רצוי לבחוש לעיתים קרובות כדי שלא יידבקו לתחתית).  לפני שמסירים מהאש מתבלים בקינמון לפי הטעם ומניחים להתקרר.

 

אופן הכנת הקרם:
מערבבים בקערה את אבקת הפודינג עם החלב ומניחים בצד ל 5-10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה.  מוסיפים את הגבינה, 2 כפות סוכר, תמצית הווניל ומערבבים היטב.

 

הרכבת המנה:  מחלקים את הקרם לכוסיות אישיות.  משטחים את הקרם ומניחים מעליו ממעדן התפוחים

 

11 מנות
כל מנה = מנת חלבון גבינה + מנת פרי
תגיות: קינוחים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות