מרכיבים:
- 500 גרם גבינה לבנה 3%
- כפית שטוחה קינמון
- 4 כפיות חמאה (20 גרם)
- 2 כפות סוכר
- 4 תפוחים בגודל בינוני, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות ודקות
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב 1%
- 1/2 כפית תמציל וניל
אופן הכנה:
אופן הכנת התפוחים:
מאדים את התפוחים בחמאה וב-2 כפות סוכר עד שהם מתרככים, (רצוי לבחוש לעיתים קרובות כדי שלא יידבקו לתחתית). לפני שמסירים מהאש מתבלים בקינמון לפי הטעם ומניחים להתקרר.
אופן הכנת הקרם:
מערבבים בקערה את אבקת הפודינג עם החלב ומניחים בצד ל 5-10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים את הגבינה, 2 כפות סוכר, תמצית הווניל ומערבבים היטב.
הרכבת המנה: מחלקים את הקרם לכוסיות אישיות. משטחים את הקרם ומניחים מעליו ממעדן התפוחים
11 מנות
כל מנה = מנת חלבון גבינה + מנת פרי