מצרכים (ל-4 מנות):
- 4 בננות קטנות עם הקליפה
- 8 קוביות שוקולד מריר איכותי (40 גרם)- (למנה טבעונית- שוקולד מריר טבעוני)
- נייר כסף
אופן ההכנה:
- חורצים לאורך הבננות חריץ ומשאירים גבולות משני הצדדים, כך שנוצר מעין כיס בתוך הבננה (לא מקלפים את הבננות).
- מכניסים לכל בננה שתי קוביות שוקולד.
- עוטפים כל בננה בנייר כסף וסוגרים היטב מכל הצדדים.
- מניחים על המנגל למשך רבע שעה עד חצי שעה (רצוי על אש לא גלויה), והופכים לצד השני למשך עוד רבע שעה.
- פותחים את נייר הכסף בזהירות כדי לשחרר את האדים.
מנה = מנת פרי + מנת שומן