מרכיבים:
- 1/4 כוס גבינה צהובה 9% מגורדת (30 גרם)
- 2 ביצים
- גביע קוטג’ 5% – 250 גרם
- גביע גבינה לבנה 5% – 250 גרם
- חצי חבילת כרובית קפואה
- חצי חבילת ברוקולי קפואה
- 1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
- מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט
אופן הכנה:
מבשלים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, מסננים ומחלקים לפרחים בינוניים. מסדרים בתבנית.
מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה, הקוטג’, הביצים והתבלינים.
יוצקים את הבלילה לתבנית, מעל הכרובית והברוקולי.
מפזרים מעל הפשטידה את הבצל הירוק ואת הגבינה הצהובה.
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני – 180 מעלות, עד לקבלת צבע זהוב יפה.
בחלוקה ל 9 מנות- מנה אחת= חלבון גבינה
בחלוקה ל- 6 – מנה אחת – חלבון וחצי גבינה לארוחת ערב
בחלוקה ל 4 מנות- מנה אחת= תחליף לחלבון בשר