חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פשטידת כרובית/ברוקולי

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • כרובית גדולה או שקית ברוקולי
  • 4 כפות קמח תופח*
  • 4 כפות כמויונז ( למתכון ללא סוכר יש להחליף ב 2 כפות שמן זית )
  • 3 כפות קוטג’ 5%

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הכרובית (או את הברוקולי) במים עד לריכוך.
  2. מפרקים את הכרובית (או את הברוקולי) לפרחים ומניחים בקערה. מוסיפים את הביצים, את הקמח, את המיונז ואת הקוטג’. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מעבירים לתבנית פיירקס ואופים בחום בינוני עד להשחמה.

1/3 פשטידה = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן

1/2 פשטידה = תחליף למנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן

*לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בקמח חומוס או קמח ללא גלוטן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות