חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פרוסות חצילים וקישואים ממולאים בגבינה בולגרית

מצרכים:
1 חציל גדול
1 קישוא גדול
50 גרם גבינה בולגרית 5%
1 כפית גבינה לבנה רכה 5%
תיבול- מלח פלפל וכל מיני עשבי תיבול שאוהבים כגון טימין, בזיליקום, אורגנו וכו’

אופן ההכנה:
פורסים את החציל והקישואים לפרוסות דקות עם קולפן רחב
מכינים את המילוי- מועכים את הגבינה הבולגרית ומערבבים עםכפית גבינה ועשבי תבלין קצוצים.
מניחים את הפלאנצ’ה על הכיריים ומתחילים לחמם אותה.
מניחים על קרש חיתוך פרוסת ירק, מניחים 1-2 כפיות מהמילוי ומגלגלים. כמות המגולגלים שתצא תלוי בגודל פרוסות הירק ובכמות המילוי.
מרססים את הפלאנצ’ה בספרי שמן ומניחים את הירק המגולגל כאשר הסוף מונח על הפלאנצה והחום יסגור אותו וימנע מהירק להיפתח
קולים עד לקבל צבע שחום משני הצדדים ומגישים
ניתן לאחסן במקרר. אפשר להכין גם יום או יומיים מראש ולקחת לעבודה.
במידה ואין קולפן רחב ופרוסות הירקות עבות רצוי לקלות לפני שמגלגלים.

כל הכמות= חלבון גבינה

ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה במתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות