מצרכים:
3 קישואים גדולים, קלופים
3 גזרים בינוניים, קלופים
תרסיס שמן
2 שיני שום פרוסות
2 כוסות פטריות שמפיניון טריות, פרוסות דק
2 כפות רוטב סויה
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות רוטב צ’ילי חריף
כף כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
פורסים את הקישואים והגזרים לרצועות דקיקות (ג’וליאנים), אפשר על-ידי קולפן ייעודי או סכין מתאימה במעבד מזון.
מחממים מחבת נונ-סטיק עם מעט תרסיסי שמן. מוסיפים את הירקות הפרוסים ואת הפטריות.
מוסיפים את שאר המרכיבים (למעט הכוסברה) ומקפיצים כ-10-15 דקות. רצוי להימנע מבישול יתר, כדי לשמור על פריכות הירקות.
מעבירים לקערת הגשה ומקשטים בכוסברה. ניתן להגיש פושר, חמים או חם.
3 מנות, מנה אחת חינמית פעם ביום
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון