מצרכים:
חצי תפוח עץ מסוג סמית’ פרוס
חצי בננה קטנה חתוכה לפרוסות
2 כפות קמח מלא
1 ביצה
1/4 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית תמצית וניל
הכנה:
צולים במחבת פרוסות מחצי תפוח סמית׳ ופרוסות מחצי בננה קטנה
מערבבים בקערה 2 כפות קמח
מוסיפים את התמצית וניל, ביצה אחת ואבקת אפיה
במחבת מרוססת בספרי שמן מניחים כל פעם כף אחת מהתערובת ולאחר שמשחים הופכים לצד השני
יוצאים בערך 3-4 פנקייקים קטנים.
מעל כל פנקייק מניחים חלק מהפירות הצלויים וככה חוזרים על הפעולה.
מנה= מנת פחמימה + מנת פרי + מנת חלבון גבינה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון