חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פלפלים ממולאים גבינות

מצרכים (ל-4 מנות):

  • 4 פלפלים אדומים (גמבה)
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5%
  • ביצה
  • 1/2 גביע קוטג’ 5%
  • 2 כפות (25 גרם) גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1/3 כוס עירית קצוצה
  • כפית ממרח פסטו או טפנד זיתים (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

  1. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם שאר החומרים.
  2. חותכים לכל גמבה את החלק העליון, וממלאים את התחתית ברבע מהתערובת.
  3. מניחים את הגמבות בתבנית חסינת אש. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה.
  4. מסירים את הכיסוי, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עוד כעשר דקות, עד שהגמבות משחימות מעט.

כל מנה = מנת חלבון גבינה

 

 

תגיות: שונות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות