חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פיצה כרובית

מרכיבים:

  • אורגנו, מלח , תרסיס שמן
    2 כפות קמח
    1 כף קטשופ
    2 כפות רסק עגבניות
    1 כף שמן זית
    30 גרם גבינה מלוחה 5%
    2 יח’ פרוסות גבינה צהובה 5%
    2 יח’ חלמונים
    1 יח’ כרובית שלמה
    פטריות,פלפל ירוק, בצל סגול, עגבניות שרי
    חצי כוס מים

אופן הכנה:

לבשל את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך.

לרסק את הכרובית ולערבב עם 2 חלמונים, 2 כפות קמח ומעט מלח.

לשטח בתבנית, לשמן עם תרסיס שמן ולאפות בתנור חם – 200 מעלות עד שמשחים מעט.

להוסיף רוטב עגבניות (קטשופ, רסק עגבניות, שמן זית חצי כוס מים ואורגנו) להוסיף גבינה צהובה 5%, גבינה מלוחה 5% וירקות. לאפות עד להשחמה.

2 מנות.  כל מנה = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן

תגיות: מאפים
פיצה כרובית

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות