מרכיבים:
- אורגנו, מלח , תרסיס שמן
2 כפות קמח
1 כף קטשופ
2 כפות רסק עגבניות
1 כף שמן זית
30 גרם גבינה מלוחה 5%
2 יח’ פרוסות גבינה צהובה 5%
2 יח’ חלמונים
1 יח’ כרובית שלמה
פטריות,פלפל ירוק, בצל סגול, עגבניות שרי
חצי כוס מים
אופן הכנה:
לבשל את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך.
לרסק את הכרובית ולערבב עם 2 חלמונים, 2 כפות קמח ומעט מלח.
לשטח בתבנית, לשמן עם תרסיס שמן ולאפות בתנור חם – 200 מעלות עד שמשחים מעט.
להוסיף רוטב עגבניות (קטשופ, רסק עגבניות, שמן זית חצי כוס מים ואורגנו) להוסיף גבינה צהובה 5%, גבינה מלוחה 5% וירקות. לאפות עד להשחמה.
2 מנות. כל מנה = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן