חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פילה סלמון עם מיונז, חרדל וסילאן

מרכיבים:

  • קורט מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפיות חרדל אמיתי חלק
  • 3 כפות כמויונז
  • 6 פרוסות פילה סלמון בעובי 6-7 סמ עם עור (כל פרוסה 200 גרם לפני בישול)
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות גרעיני שומשום מלא או קצח
  • עירית קצוצה או כוסברה (לא חובה)

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.  בקערה גדולה מערבבים היטב את כל חומרי המשרה עד לקבלת תערובת חלקה.
משרים את פרוסות הפילה במשרה לפחות 15 דקות, לספיגת טעמים, או מכניסים למקרר לכמה שעות (מכסים בניילון נצמד).  מעבירים את נתחי הדג ואת המשרה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.  יש להניח את פרוסות הדג שהעור כלפי מטה.  אופים במשך 20 דקות, או עד שהדג מתקשה אך עדיין רך באמצע.
בזמן האפייה קולים את השומשום/הקצח על מחבת חמה ללא שמן.  מוציאים את הדג מהתנור ומפזרים מעליו את השומשום ואת הירק הקצוץ.

 

6 מנות
כל מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן
תגיות: דגים
פילה סלמון עם ממרח מעל

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות