4 מנות, מנה = מנת חלבון בשר
4 פרוסות פילה מושט ( כ 800 גרם)
2 לימונים פרוסים לימון
2 שיני שום פרוסות
כף עגבניות מיובשות קצוצות
1 בצל בינוני פרוס דק
1 כוס עשבי תבלין קצוצים כגון פטרוזיליה וכוסברה ( אפשר רק מהסוג המועדף)
מלח, פלפל שחור גרוס דק
גרגירים משליש רימון
2-3 כפות של רכז רימונים
הכנה:
מרססים מחבת בספריי שמן וכהשיא מתחממת מוסיפים את פילה הדג עם העור כלפי מטה.
מוסיפים את הבצל הפרוס, גרגירי הרימונים ורכז הרימונים ומפזרים מעל את פרוסות הלימון.
מוסיפים כף עגבניות מיובשות ואת השום, פלפל, מלח.
מוסיפים מעל הדגים כוס מים ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מפזרים מעל את עשבי התבלין ושופכים מהרוטב על פרוסות הדג כדי שיתבשלו היטב.
מבשלים כעשרים דקות עד חצי שעה. ניתן לצמצם מעט את הרוטב אם רוצים.