חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פילה דג סול על מצע מנגולד ושומר

מצרכים (ל-4 מנות):

  • 4 פרוסות פילה דג סול (או כל פילה דג אחר)
  • 1 ראש שומר גדול חתוך לרצועות דקות
  • 2 כוסות עלי מנגולד (או תרד) קצוצים
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • כף שמן זית
  • שן שום כתושה
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

  1. משטחים את השומר החתוך ואת עלי המנגולד בתבנית חסינת אש. מניחים את פרוסות הדג מעל הירקות.
  2. מערבבים את מיץ הלימון עם שמן הזית, השום הכתוש והתבלינים ומורחים את פרוסות הדג.
  3. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך כ-20 דקות בחום בינוני. רצוי להרטיב את הדג ברוטב שהצטבר בתבנית פעם אחת במהלך האפייה.
  4. אפשר להסיר את נייר הכסף בחמש הדקות האחרונות של האפייה ולהעביר את התנור למצב גריל, כדי להשחים מעט את הדגים. זהירות לא לייבש את הדג!

כל מנה = מנת חלבון בשר

 

תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות